Веніамін — не єдиний: Тіна Кароль зізналася про другу дитину і розкрила, коли вона народилася та від кого

Популярна українська співачка Тіна Кароль розповіла про дитину, яка народилася в сім'ї, окрім її сина Веніаміна. У чоловіка зірки був ще один спадкоємець.

Тіні Кароль не вдалося провести усе своє життя з людиною, яку вона для себе колись обрала. Її шлюб з Євгеном тривав всього декілька років. За цей час, вони встигли стати батьками, розпочати будівництво будинку, побудувати плани на кар’єру співачки. Але діагноз був поставлений, коли син пари був ще зовсім крихітний.

Тіна Кароль разом з Євгеном боролися з раком, але ця боротьба була марною. Незабаром чоловік пішов з життя у німецькій лікарні. Артистка надзвичайно важко переживала цей період, і зізнавалася, що взагалі не хотіла жити. Але маленька дитина на руках змушувала її йти вперед і робити все принаймні для його майбутнього.

Тіна Кароль розповіла про позашлюбну дитину Євгена Огіра

 Тіна Кароль розповіла про позашлюбну дитину Євгена Огіра

І саме заради сина Тіна Кароль колись відчинила свої двері для іншого хлопчика, який народився у Євгена Огіра до шлюбу з артисткою. Продюсер колись дуже хотів стати батьком і так само створити міцну сім’ю. Тим не менш, від нього завагітніла жінка, яку він не кохав. А тому ця історія не завершилася шлюбом.

Хлопчик ріс без батька спочатку тому, що той був далеко і мав іншу сім’ю, а потім тому, що пішов з життя. Тіна Кароль тим не менш придбала для хлопця ліжко і приймала його в гостях регулярно.

І це попри те, що матір дитини подавала на артистку до суду. Жінка хотіла отримати і для своєї дитини частину спадку, і як відомо, якісь гроші вона все ж таки отримала. Також ходили чутки, що жінка вирішила боротися за авторські права на композиції Тіни Кароль. Однак, співачка це пізніше спростувала, і заявила що ніяких подібних моментів не обговорювалося.

Чи спілкуються хлопці між собою зараз достеменно невідомо. Веніамін вже багато років живе і навчається у Великобританії, що могло повністю обірвати їхній зв’язок. Тим паче, що син Тіни Кароль здебільшого не має друзів в Україні.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.