“Затягувати вже було небезпечно”: дружина Євгена Кота розкрила, які труднощі чекали на неї у пологовому

Відома пара українських танцюристів Євгена Кота та Наталії Татарінцевої нещодавно пізнали радощі батьківства. Проте у пологовому пройшло все не так гладко, як хотілося.

Нещодавно, родина Євген Кота та Наталії Татарінцевої поповнилося на одну маленьку дівчинку. Менш ніж два тижні тому, тренерка народила довгоочікувану донечку й наразі весь свій час вона присвячує їй. Проте, поки Леля спить, жінка може трохи відпочити та поділитися деталями свого материнства з підписниками.

У своєму Insragram, Наталя, попри всілякі забобони, активно показує доньку. Вона неймовірно щаслива, що така радість нарешті прийшла в їх родину, тож не може стримати емоцій. Проте, як виявилося, не все при пологах пройшло безхмарно.

Дружина Євгена Кота розповіла про труднощі під час пологів
Дружина Євгена Кота розповіла про труднощі під час пологів

За словами Наталі, пологи тривали цілих 14 годин. Більш того, вони могли тривати ще довше, і закінчитися фатально і для дитини, і для матері. Річ у тому, що фізіологічно, Татарінцева не може самостійно народити дитину, через клінічно вузький таз. Виявилося це лише під час потуг. Тому лікарі вирішили робите терміновий кесарів розтин, аби уникнути ускладнень у породіллі.

“Вагітність проходила, як по книжках, перейми почались на 41 тижні і тривали 14 годин; я дійшла до повного розкриття шийки, але голівка була ще далеко і майже три години лишалась на одному місці без просування, тому далі затягувати вже було небезпечно і для Лелі і для мене”, – написала Наталя.

Дружина Євгена Кота розповіла про труднощі під час пологів
Дружина Євгена Кота розповіла про труднощі під час пологів

Проте, зараз усе в нормі. Татарінцева рада, що змогла довіритися лікарям, які допомогли з’явитися на світ дитині. Після пологів, тренерка швидко прийшла до тями та вже за годину пила каву з молодим татусем. Наразі, жінка відновлюється та не може намилуватися на власну донечку, яку так довго чекала.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.