Камалія вперше розповіла про складні стосунки з падчеркою: вона не пробачила співачку за матір обидва рази

Найбагатша співачка України Камалія розповіла про складні стосунки з падчеркою Танею Захур. Виявляється, вона не пробачила співачку за матір багато років тому і зараз.

Безумовно, тема мачухи та дітей чоловіка від попередніх стосунків завжди складна. Далеко не кожна жінка здатна полюбити дітлахів, яких не народжувала, далеко не кожна, полюбивши, вміє достукатися та відчинити серце спадкоємців чоловіка. Виконавиця Камалія відчула це колись на собі.

З пасинком Арманом вона знайшла спільну мову одразу. Але дочку чоловіка Таню так і не підкорила. Варто відзначити, що різниця у віці між ними зовсім маленька. Зіркова мачуха була старше всього на 4 роки. Але причина була не в цьому. Колись давно журналістка поділилася з довідкою, що вся справа у ревнощах старшої спадкоємець. Але це не було правильною відповіддю.

Камалія розповіла, чому посварилася з падчеркою

Камалія посвітила почесною нагородою
Камалія розповіла, чому посварилася з падчеркою

Правда почала виходити назовні лише тоді, коли Камалія та її колишній чоловік-мільярдер прийняли рішення про розлучення. Тоді співачка розповіла, що виявляється багато років тому мала познайомитися з матір’ю дітей свого чоловіка, але зустрічі не відбулося, так як жінка вже тоді образилася на артистку та наговорила забагато зайвих речей адресу та за спиною.

Тоді і були постійні зерна ворожнечі між двома жінками, а Таня звичайно зайняла позицію своєї матері. Через 20 років конфлікт заглибився. Це сталося через те, що матір Тані — росіянка, співачка не підбирала виразів, коли сварилася в мережі на них. І так склалося, що цей конфлікт переріс у скандал в сім’ї. Співачка розчарувалася, що чоловік не зайняв її сторону, і згодом стало відомо про розлучення.

Відомо, що артистка змогла пожити під дахом та ні усього декілька місяців, після чого не витримала і вирішила повернутися додому. І хоча зараз її колишній чоловік не разом, все ж таки вони продовжують залишатися сім’єю. Захур у цій історії до останнього намагався не брати участі та постійно пробував відсторонитися.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.