Покинула Ісаака Віджраку назавжди? Ані Лорак зняла обручку з безіменного пальця і показала свою самотність

Ані Лорак зняла обручку з безіменного пальця, яку носила постійно, і показала, що проводить дні без свого коханого Ісаака Віджраку. Стосунки завершилися?

Вперше за багато років Ані Лорак наважилася представити публіці свого нового кавалера. Мова йде про іспанського тренера Ісаака, з яким вона познайомилася у 2022-у. Чоловік допомагав їй налагодити ментальне здоров’я, а також провести тіло в порядок.

Зірка навіть не намагалися приховувати любовний зв’язок з ним. Публіка почала здогадуватися на рахунок їхнього роману одразу. Вже через декілька місяців надійшло підтвердження. При цьому Кароліна заявила, що вони не поспішають, не живуть разом і їздять на побачення через всю Європу одне до одного. Але з друзями та рідними вони познайомилися.

Ані Лорак показала, як почувається без Ісаака Віджраку

Відомий український продюсер пояснив, чому Ані Лорак мовчить
 Ані Лорак показала, як почувається без Ісаака Віджраку

Як відомо, Ісаак вже був у шлюбі, має дорослу дочку, а також маленького сина. Ба більше, подейкували, що Ані Лорак стала коханкою, що тренер самостійно спростував, заявивши, що молода жінка поруч з ним — не його дружина, а дочка.

Але публіка все одно поставилася до нього з великою недовірою. Як мінімум тому, що у Кароліни є репутація жінки, яка невдало вибирає собі партнерів по життю. А останні декілька місяців Ані Лорак носила обручку на безіменному пальці, майже не знімаючи, що наштовхнуло публіку на думку про заручини.

 Ані Лорак показала, як почувається без Ісаака Віджраку

Однак, як стало зрозуміло згодом, зірка все ж таки позбавилися від прикраси. Нещодавно Ані Лорак опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі фото, на яких постала вже без неї. Окрім того публіка помітила, що зірка також останнім часом не з’являється у компанії Ісаака, що починає фанатів тривожити.

Цілком можливо, що пара проходить через кризу, або можливо взагалі взяла паузу у стосунках. Кароліна тим часом виглядає нещасливою, майже не посміхається а на особистій сторінці викладає здебільшого ліричні пісні.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.