Втратив своє кохання чи навіть не думав повертати? Дмитро Коляденко розповів про свою любовну драму

Знаменитий український телеведучий Дмитро Коляденко розповів про свою любовну драму. За широкою посмішкою завжди приховується лірика, про яку мало хто знає.

Дмитро Коляденко завжди з’являється на сцені з неймовірним настроєм, посмішкою, зарядом на позитив. Зірку обожнюють саме тому, що він може підняти дух та налаштувати і замотивувати.

Так само у Дмитра велика кількість зіркових друзів. Наприклад, Ольга Фреймут колись говорила про свою величезну вдячність колезі за те, що він єдиний протягнув їй руку допомоги, коли вона в ній так мала потребу. Зірка буквально залишилася без роботи її взагалі не брали на телебачення. І лише Коляденко вирішив поділитись з нею ефірний час і покликав до себе. Після цього про неї згадали і запропонували їй контракт.

Позаду у телеведучого декілька невдалих шлюбів. І якщо з Оленою Коляденко він розійшовся назавжди, то Ірина Білик постійно повертається в його життя і в його серце.

Дмитро Коляденко розповів про свої почуття до Ірини Білик

Дмитро Коляденко зізнався, які помилки скоїв у стосунках з Білик
 Дмитро Коляденко розповів про свої почуття до Ірини Білик

Закохані розлучилися багато років тому. Ходили легенди на рахунок того, як пісня Ірина Білик стала пророцтвом для їхнього шаленого кохання, яке не витримала такого напливу емоцій та почуттів.

І як співала Ірина Білик колись, він дійсно її ніколи не забував. Раз у раз вони з’являлися разом на публіці, знову і знову ходили чутки про те, що вони помирилися. Декілька років тому Дмитро навіть дав коментар, в якому заявив, що дійсно пропонував Білик знову бути разом, але вона не захотіла. І він мовляв дав зрозуміти, що готовий чекати.

Тим не менш, з цього нічого не вийшло. Після розлучення Ірина Білик регулярно з’являлася у компанії Коляденка, і публіка вже була впевнена, ніби в них все добре. Вони цілувалися на камеру, і обіймалися, і жартома називали одне одного чоловіком та дружиною. Як раптом Коляденко заявив, що між ними взагалі нічого немає і бути не може, а Ірина вразила зізнанням про те, що закохана в іншого.

Складається враження, що історія повторюється і вона дуже циклічна. Немає сумнівів, що Ірина Білик та Дмитро Коляденко знову колись вийдуть в світу разом, знову виключить фурор потенціальними Романом, і можливо знову розчарую зізнанням про те, що між ними нічого немає.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.