Ірина Білик показала відомого чоловіка, з яким була щаслива 3 роки – зараз він не хоче про неї нічого знати

Співачка Ірина Білик досі пам'ятає важливі дати у житті своїх коханих чоловіків, навіть колишніх. Навіть після того, як вони остаточно розривають стосунки з нею.

Співачка Ірина Білик завжди користувалася увагою у чоловіків. Артистка кілька разів виходила заміж – три шлюби було оформлено офіційно, два були цивільними. Зі своїми чоловіками зірка досі підтримує стосунки, але особливий зв’язок у Ірини завжди був із Дмитром Коляденком.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко
Ірина Білик та Дмитро Коляденко

Пара прожила в цивільному шлюбі всього три роки і обидва називають цей період свого життя – найемоційнішим і найпристраснішим. Вже після розставання Дмитро та Ірина продовжували спілкуватися, але вже як близькі друзі. Проте, у 2024 році в інтерв’ю Славі Дьоміну, хореограф і танцюрист Дмитро Коляденко зізнався, що назавжди розірвав стосунки з Білик після неприємної сварки, пов’язаної із гастролями. За словами хореографа, його колишня обіцяла вирушити з ним у спільний тур, але потім, не попередивши, обрала собі у партнери молодшого артиста. Про це Коляденко дізнався із соцмереж, що дуже його образило.

Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик
Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик

У розмові з журналістом Коляденко твердо сказав, що поставив “точку” у відносинах з Білик і більше ніколи не про неї говоритиме, проте вже в наступному інтерв’ю, хореограф порушив обіцянку і, як ні в чому не бувало, розповідав інтимні подробиці їх короткої, але пристрасного сімейного життя.

А сьогодні Ірина Білик однією з перших привітала свого колишнього чоловіка із Днем народження. У своєму мікроблозі знаменитість оприлюднила спільне фото, на якому обидва виглядали дуже щасливими. Коляденко, у свою чергу, перепостив привітання співачки у своїх соціальних мережах.

Ірина Білик показала відомого чоловіка, з яким була щаслива 3 роки
Ірина Білик показала відомого чоловіка, з яким була щаслива 3 роки

Схоже, пара знову налаштовує контакт?

Нагадаємо, що Білик та Коляденко прожили лише три роки. Це була, за спогадами подружжя, справжня “італійська сім’я” з усіма наслідками – галасливими розбірками, биттям тарілок і навіть бійок. Але потім парочка завжди мирилася. Дмитро досі освідчується у коханні співачці та називає її “найкращою жінкою на землі”.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.