“Вдома я розквітаю”: що переробила у зовнішності молода дружина Віктора Павліка, щоб виглядати на мільйон

Четверта дружина Віктора Павлика 30-річна блогерка Катерина Репяхова за останні два роки кардинально змінилася зовні. Тепер багато хто порівнює її з Тіною Кароль.

Коли молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова була зовсім юна, то навіть уявити не могла, наскільки круто зміниться її життя, а найзаповітніші мрії стануть реальністю. Як відомо, Катя була великою шанувальницею саівака з самого дитинства і намагалася не пропускати жодного його концерту. Після одного з них і відбулася їхня доленосна зустріч. Щоправда, співак на той момент був офіційно одружений зі своєю третьою дружиною – танцівницею Лорою Созаєвою, з якою виховував спільного сина. Проте, ставлення у його сім’ї, за словами артиста, вже важко було назвати щасливими. Незабаром пара зблизилась і Катя почала супроводжувати співака у ролі члена його команди на гастролях.

Катя епяхова та Віктор Павлік
Катя епяхова та Віктор Павлік

Потім у Мережу злили інформацію, що Павлик та Репяхова заселяються в один готельний номер, після чого артистові довелося зізнатися у всьому. Незабаром він пропонував свою молоду кохану і пара скромно розписалася в РАГСі. Потім світ з’явився спільний син Михасик.

Вже пізніше у 2024 році відбулася гарна церемонія весілля, на якій молода наречена просто сяяла від щастя у розкішній весільній сукні. Але зовні це була зовсім інша жінка.

Катерина Репяхова показала весільні фото з Віктором Павліком
Катерина Репяхова показала весільні фото з Віктором Павліком

Так, 2023 року Катя Репяхова провела свою першу пластичну операцію. В одній із київських клінік, дружині Павліка зробили ринопластику носа та змінили форму підборіддя, після чого дівчина кардинально змінилася зовні. Багато хто писав, що Катя стала схожою на Тіну Кароль.

Катерина Репяхова після ринопластики
Катерина Репяхова після ринопластики

Протягом цього часу Репяхова також змінила форму губ, а також форму підборіддя за допомогою філерів. Катя регулярно відвідує косметолога та салон краси та дантиста – робить собі гарну форму брів, манікюр, педикюр, освіжає стрижку та фарбування та відбілює зуби.

“Дома я розквітаю”, – написала під одним зі своїх останніх фото дружина Павліка, яка нещодавно повернулася з відпочинку в Ізраїлі.

Катя Репяхова показала, як виглядає після всіх своїх пластичних операцій
Катя Репяхова показала, як виглядає після всіх своїх пластичних операцій

І з цим важко не погодитися. А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.