“Нібито всі задоволені”: 30-річна Репяхова зізналася, чи зміг Віктор Павлік врегулювати конфлікт з колишньою

Суперечка відомого артиста Віктора Павліка та його колишньої дружини тягнулася роками. Нарешті, експодружжя змогло розв'язати всі спільні питання.

Відома українська блогерка Катерина Репяхова відвідала нещодавно проведений музичний фестиваль Atlas Weekend, де її підловила журналістка Люкс ФМ та задала кілька особистих запитань. А саме жінка повідомила, як вирішився конфлікт через нерухомість її коханого чоловіка Віктора Павліка та його колишньої дружини Лариси Созаєвої.

За словами жінки, після багаторічних суперечок, питання нарешті вдалося розв’язати.  Катерина зізналася, що екс-подружжя вирішило продати спірну квартиру та поділити кошти. Точніше, Лариса забрала свою половину грошей, а іншою половиною Віктор закрив непогашений кредит.

“Все закінчилося на тому, що квартиру поділили. І вона забрала свою долю. Ну як поділили, закрили кредит. Віктор Франкович собі нічого не забрав. Просто половину віддали банку, а половина залишилася їй. Нібито всі задоволені”, – повідомила жінка.

Репяхова розповіла, як Павлік зміг вирішити конфлікт з колишньою
Репяхова розповіла, як Павлік зміг вирішити конфлікт з колишньою

Крім того, Репяхова розповіла про ставлення Павліка до народження другої спільної дитини. За словами блогерки, чоловік не проти, але дуже переймається через свій вік та стан здоров’я. Катерина розуміє, що якщо вирішить народжувати вдруге, особливої допомоги з дитиною її чекати не варто.

“Якщо я все ж таки наважусь, то треба розраховувати тільки на себе”, – поділилася Катерина.

Репяхова розповіла, як Павлік зміг вирішити конфлікт з колишньою
Репяхова розповіла, як Павлік зміг вирішити конфлікт з колишньою

Також, Катерина зізналася, хто в їх родині заробляє більше. блогерка запевнила, що основний дохід в родину приносить Віктор Павлік. Наразі є попит на його творчість, тож вони не можуть скаржитися на брак грошей.

“Зараз українська пісня, як ніколи, актуальна, слава Богу, тому ми не жаліємося, у нас є концерти, люди чекають”, – розповіла блогерка.

Репяхова розповіла, як Павлік зміг вирішити конфлікт з колишньою
Репяхова розповіла, як Павлік зміг вирішити конфлікт з колишньою

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.