“Руками заробляємо”: Брати Борисенко зізналися, ким працюють та чи спілкуються з екс-колегами по “Фабриці”

Учасники раніше популярного дуету брати Борисенко більше не бачать себе в українському шоу-бізнесі. Чим зараз займаються чоловіки та як заробляють на життя?

Свого часу, дует братів близнюків Сашка та Вови Борисенків був неабияк популярний. Й хоча хлопці не змогли перемогти у вокальному шоу “Фабрика зірок 3”, вони запали в сердця шанувальникам та певний час були вельми запрошуваними артистами.

Проте, з часом їх творчість почала втрачати інтерес прихильників, тож дует вирішив розділитися, а кожен з братів пішов своїм шляхом. Крім того, після розлучення у Володимира зовсім не було настрою для роботи. Його депресія перемогла над бажанням творити, тож дует не зміг продовжувати свою справу. Зараз, вони покинули вокал та опонували зовсім інші професії.

Брати Борисенко розповіли, чим зараз заробляють на життя
Брати Борисенко розповіли, чим зараз заробляють на життя

За словами Вови Борисенко, він заробляє рекламою, а Олександр знайшов своє покликання у сфері медіа. На думку братів, справи в українському шоу-бізі покращилися, слухач став більше вживати української музики, а також, популярності набрав андеграунд, що не може не радувати колишніх артистів.

“Я працюю в рекламі, я заробляю рекламою. Брат працює в медіа. Якось так. Руками заробляємо”, – повідомив Володимир.

Брати Борисенко розповіли, чим зараз заробляють на життя
Брати Борисенко розповіли, чим зараз заробляють на життя

Крім того, Вова зізнався, що втратив будь-який зв’язок зі своїми екс-колегами з “Фабрики”. Ще після завершення шоу, вони не тісно спілкувалися з фабрикантами, а зараз взагалі спілкування зійшло нанівець. Проте чоловіки слідкують за ними у медіапросторі. Наприклад, на думку Володимира, Коля Сєрга зробив величезний прорив змінивши свою позицію.

“Я за нього дуже радий, що він нарешті почав усвідомлювати свою українськість і змінив позицію. Щодо інших…У кожного своє життя”, – поділився виконавець.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.