“Взула” всіх молодих: 70-річна Алла Кудлай потрапила до професійного стиліста – результат приголомшив

Народна артистка України Алла Кудлай, якій виповнилося 70 років, наважилася на ризиковану авантюру та вразила всіх своїм перетворенням. Не кожна "Народна" зважиться на таке!

23 липня 2024 року Народній артистці України Аллі Кудлай виповнилося 70 років. У свій ювілей знаменитість здобула величезну кількість привітань від колег та багатотисячних шанувальників з усього світу. Але найбільший сюрприз на них чекав попереду.

Алла Кудлай
Алла Кудлай

Так, напередодні в Мережі з’явилося відео феноменального перетворення Алли Кудлай, де вона з’явилася дуже несподіваному образі. Відео було записано у студії молодого та дуже популярного серед українських зірок візажиста Єгора Андрюшина. Спочатку 70-річна Алла Кудлай з’явилася у кадрі абсолютно без косметики. Шанувальники були вражені, наскільки молодим виглядає артистка.

“Алла Кудлай без макияжа “взула” всіх молодих артистів попередніх, браво. Єгор молодець, як завжди”, – писали у коментарях.

Вже за мить співачка з’явилася у кадрі при повному макіяжі. Візажист Єгор Андрюшин вирівняв тон, завдав рум’ян, підкреслив гарні очі за допомогою тіней та накладних вій. Але найбільше вразило її блакитне волосся. Щоправда, це було не фарбування, а модна перука.

Шанувальники були вражені кардинальним перетворенням Алли Кудлай, і навіть її сміливості. Адже не кожна Народна артистка у 70 років зважиться на таку ризиковану авантюру. Багато хто відзначив, що співачка виглядає набагато молодшою ​​за свої роки і дасть фору багатьом своїм молодим колегам. Не забули й відзначити талант молодого візажиста.

Нагадаємо, що Єгор Андрюшин співпрацює з багатьма українськими співачками. У Мережі вже з’явилися ролики феноменального перетворення Ірини Білик, Наталії Могилевської, Злати Огневич, але найбільше вразило відео з Дантесом, який не побоявся з’явитися перед публікою за повного макіяжу.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.