Це та сама весільна сукня: Тіна Кароль була найкрасивішою нареченою у 2008 році – фото-підтвердження

Весільну сукню кольору шампань відомої співачки Тіни Кароль досі пам'ятають всі. Особливо українці не можуть забути її корсет, який був усипаний дорогими коштовностями.

Українська співачка та авторка пісень Тіна Кароль вийшла заміж 16 років тому, але її весілля та її весільну сукню пам’ятають й обговорюють до сьогоднішнього дня. За коханого чоловіка Євгена Огіра вона пішла під вінець в Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Пара не просто одружилася, а по вінчалася.

Тіна Кароль стала дружиною у дійсно дуже гарній та неймовірній весільній сукні кольору шампань із коштовними прикрасами на корсеті. Вона була злегка вільного крою, оскільки співачка на той час уже була вагітною Веніаміном, мала не величкий животик і мала намір це приховати. Верхня частина сукні Кароль дуже ніжно та обережно підкреслювала її талію. Ще вона (талія) була обмотана шовковистою стрічкою з бантиком (все це було також прикрашено дорогими коштовностями).

Весільна сукня Тіни Кароль досі є взірцем стилю та краси
Весільна сукня Тіни Кароль досі є взірцем стилю та краси

Від талії і до самого низу вже був зроблений вільний крій сукні. Низ вбрання ще більш розширений, розкритий, пишний із безліччю тканинних збирань. Весільна фата співачки також була досить пишною і ця пишність була зафіксована таким чином, щоб вона трималася на постійній основі. Фата була короткою — діставала лише до нижньої частини плечей зірки. Тобто, абсолютно не така, як буває у багатьох, що фата прямо стелиться по землі…

Ще під час вінчання з весільною сукнею співачки сталися деякі парадокси, які Тіна Кароль спочатку не сприймала серйозно. Під час самого вінчання у співачки випадково загорілася фата. Це сталося, коли вона тримала в руках запалену свічку і при цьому ненароком трохи нахилила голову вперед. Через це довелося зробити невеличку перерву у церемонії вінчання.

Через деякий час весільна сукня Тіни Кароль взагалі зникла без сліду. Залишилася лише одна фата. Вбрання шукали по всюди, але так ніде і не знайшли. Лише з часом знаменитість зрозуміла, що це були не випадкові знаки долі. Адже через кілька років її чоловік Євген Огір захворів на рак. Протягом року пара максимально боролася з цим складним захворюванням, але організм чоловіка не справився з цією задачею. Відомий український продюсер помер, а сама Тіна Кароль з того часу не святкує свої Дні народження. Їхньому синові Веніаміну вже 15 років.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.