Літо, кавун і Леся Нікітюк: “колишня” Сергія Притули показала картину маслом з собою у головній ролі

Відома Леся Нікітюк показала якою ягодою охолоджується і втамовує свою спрагу спекотним літом. Це те, що зірка полюбляє їсти найбільше у липні та в серпні.

Українська телеведуча, журналістка, акторка та блогерка Леся Нікітюк вирішила наблизитися до простого народу і сфотографуватися з тим, що українці люблять їсти в липні і в серпні більше всього. І це — кавун! Як виявилося ця корисна ягода, якщо була правильно вирощена без додавання різних хімікатів, є улюбленою ягідкою і самої Лесі Нікітюк.

Для світлини з кавуном телеведуча серйозно підготувала і обрала серйозний та строгий образ. А саме — дуже ділову кофточку (така часто іде в комплектах із брючними костюмами) та чорні штани. Свій образ вона завершила стильними літніми сонце захисними окулярами у такому ж діловому стилі. Одним словом на світлина Леся Нікітюк ділова бізнес-вумен із кавуном у руках. Свій пост вона підписала: “Кавун я взяла…”. Як відомо, Леся любить дуже часто жартувати і піднімати всім українцям настрій, тому і пости в соцмережі Instagram у неї завжди цікаві та з ноткою гумору.

Леся Нікітюк показала ягоду, яку найбільше любить їсти влітку
Леся Нікітюк показала ягоду, яку найбільше любить їсти влітку

Світлина з кавуном підписникам зірки дуже сподобалася. Перше, що їх цікаво, так це чи Херсонський кавун купила Нікітюк, чи не Херсонський. Далі пішли поради щодо того, саме Херсонські кавуни найсмачніші і купувати бажано лише їх. Інші читачі почали писати, що який кавун, коли сама Леся така гарна і прекрасна. А когось світлини Лесі з кавуном налаштовують на романтичний лад.

Не можна не зазначити про користь вживання самого кавуна. Якщо ягода вирощена без додавання будь-яких домішок, то вона принесе організму лише користь. Так, в одній ягоді кавуна міститься всього 30 калорій на 100 грамів, а також вітаміни С та А. Сама кавун на 92% складається з води. Плюс цієї ягоди у тому, що саме в літню спеку вони охолоджують і втамовують спрагу краще за будь-що. Ще ягода добре насичує організм рідиною і сприяє зниженню ваги.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.