Кузін єдиний у шоу-бізнесі розкрив, чому Винник не повертається на сцену: “Припинили співпрацю через…”

Популярний український продюсер Сергій Кузін, який раніше часто з'являвся на Новому каналі, вперше висловився про Олега Винника та його кар'єру, і назвав справжню причину тривалої паузи у ній.

Зараз популярний продюсер та радіоведучий Сергій Кузін, який прославився завдяки своїй любові до року, перебуває в Сполучених Штатах Америки, де також керує радіо. Ведучі розмовляють російською мовою, але чоловік запевняє, що вони допомагають Україні, підтримують її і роблять все заради її майбутньої перемоги.

Чоловік дав декілька ексклюзивних коментарів на велику кількість питань. Зокрема, разом з інтерв’юєром вони доторкнулися до теми втечі Олега Винника, його популярності, а також розладу з продюсером Олександром Горбенком. Нагадуємо, що з ним співака поєднують непросто робочі стосунки. Олександр колись похрестив співака.

Сергій Кузін розповів, чому Олег Винник зник зі сцени

Радіоведуча Соня Сотник розповіла, куди зник Сергій Кузін
 Сергій Кузін розповів, чому Олег Винник зник зі сцени

У своєму коментарі Сергій Кузін визнав, що насправді не думав, що Олегу вдасться так швидко стати мега популярним в Україні, і він ніколи не вірив у силу так званих мовчить. Але склалося зовсім інакше: попри свій шалений досвід, Сергій Кузін не мав рації і спостерігав за надзвичайним тріумфом Олега.

Але за його словами, це заслуга здебільшого саме Олександра Горбенка. Зараз вони з Олегом не співпрацюють, і на це є вельми зрозуміла причина, про яку, до речі, ніхто в українському шоу-бізнесі ще не говорив.

“Перебування Олега в ефірі багатьох радіостанцій нашого холдингу більше було пов’язане з Сашею Горбенко, його колишнім продюсером. Наскільки я знаю, вони припинили співпрацю через святковий спосіб життя Винника”, – зазначив Сергій.

Варто відмітити, що в мережі вже пліткували про те, що нібито Олег не зміг надалі активно працювати на сцені щораз зайві задоволення, які собі дозволяв. Але ніякого підтвердження цим чуткам не було, і виглядали вони як здогадки.

Звичайно, Сергій Кузін також уникав будь-якої конкретики і лише натякнув на сферу проблем, які виникли між виконавцем та його продюсером.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.