“Люблю тебе”: колишня дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про того, до кого завжди повертається

Після розлучення з Володимиром Остапчуком Христина Горняк щиро зізнавалася, що вона не одразу розлюбила популярного шоумена. Але невже вона й досі не може відпустити минуле?

Любов — сильне почуття, яке неможливо пояснити. Любов можна тільки відчувати. Виникати вона може до людей та тварин, речей та міст. Для Христини Горняк одним з найулюбленіших міст у світі є Київ. Аналогічно більшості українців, дівчина щодня змушена підлаштовуватися під графіки вимкнення електроенергії. Та попри це вона не планує та не хоче знову їхати до Відня, звідки зовсім нещодавно повернулася додому в українську столицю.

Ексдружина Остапчука зізнається, що хоча регулярна відсутність енергопостачання створює їй певний дискомфорт, вона тримається та зберігає позитив. Христина пам’ятає про людей, яким зараз значно важче — наших захисників. Згадуючи про них, вона не може жалітися на невеликі труднощі, які зустрічаються їй у житті та які дівчина здатна подолати.

Колишня дружина Остапчука розповіла про місто, без якого не може
Колишня дружина Остапчука розповіла про місто, без якого не може

Своєю силою та невпинною енергією, вмінням знайти хороше навіть у найскладніші часи Горняк мотивує власних шанувальників. Саме такого підходу вона дотримується в діяльності та у житті. Навіть відключення електроенергії вона сприймає з позитивом, бо це її дисциплінує та дозволяє все розпланувати. Наприклад, красиво зібратися, доки є світло. А завдяки цьому вона протягом усього дня отримує компліменти, що ще більше підіймає їй настрій.

Що ж стосується романтичної любові, то цей аспект свого життя Христина тримає в секреті. У власних дописах дівчина тільки натякає на наявність обранця, який дарує їй квіти та запрошує на побачення в ресторани. Також Горняк часто виглядає дуже щасливою та радісною, а часом присвячує пости таємничому “йому”. А ще з посмішкою співає в авто.

Колишня дружина Остапчука розповіла про місто, без якого не може
Колишня дружина Остапчука розповіла про місто, без якого не може

Наприклад, в одному зі сторіс колишня дружина Остапчука співала дуже романтичну пісню “Тебе-собі” співачки KOLA. Можливо, Горняк її виконувала не для усіх своїх підписників, а лише для одного конкретного? Хай там як, але ми можемо побажати Христині виключно щастя.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.