Втратив усе, що мав: 50-річного Олега Винника у неохайному вигляді випадково застали у берлінському кафе

У Мережі розлетілася свіжа фотографія 50-річного Олега Винника. Шанувальники зняли його, що виходить з кафе в Берліні. Те, що було на кадрах, вражає навіть тих, хто чекає на його повернення.

За останні два з половиною роки у Мережі практично немає фотографій Олега Винника. Все, що з’являлося – це скрин з його останнього інтерв’ю для Ютуб-каналу Вікторії Курочки, яка спеціально приїхала до Берліна, щоб зустрітися з артистом. Тоді Винник, як ні в чому не бувало, з’явився у готельному номері у піднесеному настрої. Щоправда, багатьох тоді дуже збентежив його зовнішній вигляд – зірковий артист, який завжди дуже стежив за собою, з’явився із зарослою бородою та волоссям. На своє виправдання “володар вовчиць” сказав, що в Німеччині так і не зустрів відповідного перукаря, тому не стрижеться.

50-річний Олег Винник уперше з'явився на публіці у Берліні
50-річний Олег Винник уперше з’явився на публіці у Берліні

Після в Мережі не з’явилося жодного його нового фото. Проте днями скандальний блогер Богдан Беспалов оприлюднив “ексклюзив”, який надіслали йому підписники. Так, у мікроблозі журналіста з’явилася фотографія Олега Винника з Берліна, яка була зроблена під час виходу співака із кафе. У кадрі артист, що помітно одужав, з посмішкою дивиться в камеру і показує знак означає “все ок”.

50-річний Олег Винник уперше з'явився на публіці у Берліні
50-річний Олег Винник уперше з’явився на публіці у Берліні

“Його рознесло … він взагалі не стежить за собою …”, – коментує знімок Беспалов.

Далі блогер видає свою версію побаченого. За словами Богдана, Олег Винник 24/7 разом зі своєю так званою дружиною – бек-вокалісткою Таїсією Сватко (Таюне) вживає заборонені препарати.

“Дуже шкода, що людина своїми руками, в принципі, знищила все, що створювалася роками …”

Блогер говорить про феноменальну популярність Олега Винника до його раптового зникнення, про багатомільйонних шанувальників, які готові були на все, щоб потрапити на його концерт і досі чекають на його повернення в Україну. Щоправда, за словами Беспалова, такого обожнювання та популярності Олегу Виннику вже не досягти.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.