Виросла справжня “Міхрімах Султан”: Ольга Сумська показала 22-річну красуню-доньку, в яку легко закохатися

Уже доросла донька легендарної акторки Ольги Сумської полюбляє носити різні прикраси, робити легкий макіяж і носить окуляри. Як нині виглядає Ганна Борисюк.

Заслужена артистка України, акторка та телеведуча Ольга Сумська показала всім свою доньку від другого шлюбу 22-річну Ганну Борисюк. Світлину з нею вона опублікувала в своїй stories в Instagram. Судячи з фото важко сказати, що Ганні цілих 22 роки! Виглядає вона дуже доглянутою. І куди меншою, ніж на свій вік. Імовірніше всього, що це завдяки тому, що дівчина дбає про свою красу та здоров’я.

На відмінну від Ольги Сумської, Ганна Борисюк надає перевагу темному кольору волоссю і натуральному кольору. У неї воно своє рідне і вона нічим його не фарбує. При цьому у Ганни воно довгої довжини. Не дивлячись на те, що за довгим волоссям доглядати складніше, дівчина справляється з цим завданням дуже добре. Адже гладкість і блиск її волосся, який видніється на фотографії, просто не можливо не помітити. Як її об’ємні та довгі вії! У Ганни є макіяж, але дуже легкий і обережний. Очі підкреслені підводкою, додано трішки тіней і туш. Дуже гарно і обережно. Для губ донька Сумської обирає ніжно червоно-кремову помаду, яка не кидається різко в очі.

Акторка Ольга Сумська показала всім свою дорослу доньку
Акторка Ольга Сумська показала всім свою дорослу доньку

Полюбляє 22-річна Ганна Борисюк й носити різні прикраси. На фото на ній одягнуті дуже довгі вертикальні сережки з цікавим плетінням. З якого саме вони матеріалу розгледіти важко, але верхня частина прикраси однозначно це чисте золото. На руках у Ганни цілих два браслети. Один складається з сердечок по всьому колу прикраси, інший — практично просто круглої форми з додаванням кілець, які зроблені з того ж матеріалу, що і сам браслет. Обидва браслети дівчина носить на правій руці. На лівій стороні руки у неї видніється шкіряний світло-сірий ремінець від годинника. Самого циферблату годинника на світлині не помітно.

Ще донечка легендарної Ольги Сумської носить окуляри. Скоріше всього для корекції зору. Але самі окуляри виглядають дуже модно і стильно. Як раз у тому тренді, який досить популярний саме зараз. З одягу Ганна віддає перевагу мінімалістичним футболкам чорного кольору. Наймиліше — у Ганни Борисюк дуже гарні вилиці на обличчі.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.