Репяхова зняла своє “кіно”: головні герої – 58-річний Віктор Павлік, що одразу заснув, та 3-річний Михасик

Як з'ясувалося, четверта дружина Віктора Павліка має ще багато прихованих талантів. Катя Репяхова зняла рекламу, де було задіяно всіх членів сім'ї. Не було лише тещі співака.

Четверта дружина співака Віктора Павліка – Катерина Репяхова дівчина з великими амбіціями. Вона завжди досягає своїх цілей. Після того, як Катя офіційно вийшла заміж за відомого артиста, то стала активно розвивати свою сторінку в Інстаграм, де докладно розповідала про життя зі співаком. Спочатку це були просто звичайні ролики, потім Репяхова почала робити різноманітніший контент, головна мета якого була привернути якнайбільше уваги шанувальників.

Катерина Репяхова зізналася, коли планує народити від Віктора Павліка вдруге
Катерина Репяхова зізналася, коли планує народити від Віктора Павліка вдруге

Репяхова все виносила на камеру – скандали, особисті драми та радості. Катерина часто інтригувала шанувальників “анонсами”, де обіцяла розповісти про щось “дуже важливе”, тим самим утримуючи увагу користувачів мережі. Сьогодні блог дружини Павліка налічує понад 210 тисяч підписників і з кожним днем ​​їхня кількість зростає.  Тепер уже вона – успішна бізнес-леді з власним брендом дитячого одягу, названим на честь сина та популярна блогерка вчить своїх шанувальників добиватися успіху та наочно показує, як це зробити.

Так, напередодні 30-річна Репяхова надала увазі шанувальником своє “кіно”, в якому знялися її зірковий чоловік – Віктор Павлік та 3-річний син Михасик. Усі члени сім’ї виконували свої ролі. Катя – ділової та дуже зайнятої матусі, яка тікає у справах. Віктор Франкович – тата, який залишається вдома з дитиною. Тільки Михасик нічого не грав, а продовжував займатися своїми звичними справами. Поки артист спокійно спав у кріслі, малюк малював фарбами на склі душової кабіни та розкручував туалетний папір. Репяхова чудово виконала “жах і здивування”, коли за сценарієм повернулася додому. На завершення вона вручає знаменитому чоловікові набір миючих засобів, він щасливий. Все, кінець кіно.

Реакція шанувальників була неоднозначною:

“Молодці. прикольно вигадали”, “Ну Франкович витягнув заслуженого в цій ролі”, “Гарна акторська майстерність ВФ поспатки в кадрі”, “Класна реклама! Респект!”, “Це шедевр”, “Така херня, актори фігові”, – писали у коментарі.

Катя в боргу не залишилася і відразу відповіла підписниці і вирушила готуватися до наступних зйомок.

Молода дружина Віктора Павліка показала кіно, в якому зняла чоловіка
Молода дружина Віктора Павліка показала кіно, в якому зняла чоловіка

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.