“Хай шось нове співає”: фанат зізнався, що хоче дітей від Павла Зіброва та порекомендував оновити репертуар

Популярність Павла Зіброва настільки велика, що народити від нього дитину готові навіть звичайні перехожі. Навіть якщо відповідна "функція" не закладена в них природою.

Ікона українського шоубізнесу — саме такими словами можна описати Павла Зіброва. Без його творчості та популярних композицій не було б багатьох інших артистів, яких люблять мільйони. А бути знаменитою людиною Зіброву наче пророкувала сама доля.

Артистизм Павло почав проявляти у 2 роки. Значною мірою своїм успіхом він зобов’язаний батькам, які влаштовували вдома імпровізований театр. А побачивши у сина талант, вони віддали його до музичної школи. Спершу Павло вчився в селі, потім в Києві.

Серйозно про естраду Зібров почав задумуватися у старшій школі. Тоді разом з друзями він створив власний ансамбль. Поступово він почав виступати на невеликих майданчиках, потім були різноманітні конкурси та робота в оркестрі майже без відпочинку.

Молодий Павло Зібров без своїх упізнаваних вусів
Молодий Павло Зібров без своїх упізнаваних вусів

Тимчасово творчість доводилося призупиняти через службу. Та вона зовсім не зменшила бажання Зіброва виступати, а лиш підсилила його. Тому він повернувся до оркестру. Вже у 80-х почав формуватися його стиль, а у 90-х — з’являтися легендарні хіти.

Причому чудово їх знає не лише старше покоління, а й молодь. З гуртом KOLABA Зібров нещодавно осучаснив дві свої легендарні композиції — “Хрещатик” та “День народження”. Також співак поділився відео, в якому на вулиці люди згадали про артиста.

Щоправда, відповіді юнака стосувалися його бажання мати дитину з Павлом Зібровим та обов’язково назвати її Матильда, щоб була можливість записати новий хіт до “Марини” й “Олександри”. Фанат співака зізнався, що не може встояти перед його вусами.

Павло Зібров здивував популярністю серед молодого покоління
Павло Зібров здивував популярністю серед молодого покоління

Звісно ж, це все жарти, а відео створене задля просування концерту LOLLIPOP PROJECT, який регулярно збирає популярних артистів. Наприклад, цього року там виступить Надя Дорофєєва. Але що є правдою, так це впливовість Зіброва на українську сцену та шалена популярність його пісень, які вже 3 десятиліття слухають і дорослі, і молодь.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.