“Хто є хто?” Лілія Ребрик вразила кадрами одразу трьох дочок в одному і тому ж светрі – питання для Дикого

Актриса та ведуча Лілія Ребрик розчулила кадрами, на яких показала відразу всіх своїх дочок віком до 1 року. Причому, на дівчатках був той самий светр.

Коли стало відомо, що в зірковій сім’ї ведучої та актриси Лілії Ребрик з’явиться ще одна дівчинка, то багато шанувальників було трохи стурбовано багатодітним батьком, який, на думку деяких передплатників, очікував на появу довгоочікуваного хлопчика. Проте, Андрій Дикий був неймовірно щасливий.

Загадка не лише для Андрія Дикого: Лілія Ребрик вразила кадрами одразу трьох доньок на одному кадрі
Загадка не лише для Андрія Дикого: Лілія Ребрик вразила кадрами одразу трьох доньок на одному кадрі

Разом із ним раділи й шанувальники:

“Ваш Андрій щасливчик – такі 4 красуні поруч”, – часто писали у коментарях.

Насправді в Дикій родині панує повна гармонія та взаєморозуміння. Андрій із задоволенням допомагає Лілії доглядати дітей і навіть частину обов’язків по догляду за малюком узяв на себе. А Ребрик у цей час просто насолоджується моментом.

Так, напередодні знаменитість вирішила трохи розважити своїх передплатників та запропонувала їм цікавий ребус. Телезірка знайшла фотографії старших дочок – Діани та Поліни в тому самому светрі і зробила подібний знімок з молодшою ​​Аделіною, якій нещодавно виповнилося 4 місяці. У коментарі Ребрик запропонувала своїм шанувальникам вгадати – хто є хто на фотографії.

Лілія Ребрик показала одразу трьох доньок в одному віці та одязі
Лілія Ребрик показала одразу трьох доньок в одному віці та одязі

У Мережі відразу почали коментувати. Багато хто відзначив, що середня дочка Поліна, якій вже 5 років, відрізняється зовні від старшої Діани та маленької Адель.

Сьогодні, 25 липня, телезірка вже підбила підсумки “конкурсу” і зазначила, що її вчорашній пост отримав дуже великий відгук. Понад тисячу підписників надіслали свої коментарі. Більшість відповіла правильно: зліва Діана, потім Поліна, а праворуч – Адель. Також Ребрик уточнила, що для неї дівчатка дуже різняться зовні, хоча її чоловік Андрій Дікою вважає, що всі три дуже схожі.

Лілія Ребрик показала одразу трьох доньок в одному віці та одязі
Лілія Ребрик показала одразу трьох доньок в одному віці та одязі

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.