Арсен Мірзоян зізнався, чому засумнівався у стосунках з Тонею Матвієнко: причина була в іншій жінці

Арсен Мірзоян довго мовчав про свої справжні стосунки з Тонею Матвієнко, але врешті-решт зізнався, що серйозно засумнівався, не дивлячись на кохання.

Коли Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко почали з’являтися разом на телебаченні, здебільшого у публіки навіть не було сумнівів на рахунок того, що між ними виникла іскра. І вона розпалювалася доволі швидко. Вже тоді пішли чутки про їхній роман, і зупинити їх не було можливості. Однак, на зірку вдома чекала дружина, яка народила йому двох синів.

Арсен Мірзоян зізнався, чому не одразу пішов від дружини до Матвієнко

І Ніна Митрофанівна там: у Мережі з'явилися нові фото з весілля Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна
 Арсен Мірзоян зізнався, чому не одразу пішов від дружини до Матвієнко

Вже пізніше у своєму інтерв’ю Арсен зізнався, що тягнув з повідомленням на рахунок нової жінки у своєму житті через спробу залишитися об’єктивним і не виносити рішення на гарячу голову.

Мірзоян чесно зізнався, що дуже боявся, що його роман з Тонею виявиться всього лиш захопленням, яке швидко перегорить. Мовляв, в результаті цього він міг втратити свою сім’ю, обманувшись і не відділивши ілюзію від правди. Але після спільного концертного туру він зрозумів, що насправді його почуття до майбутньої другої дружини дуже глибоке, і що шляху назад вже немає.

Лише тоді він наважився заговорити з благовірної про те, що збирається розійтися з нею і побудувати нову сім’ю з коханою. Співак визнав, що досі вона його не пробачила за це, хоча підтримує зв’язок та хороші стосунки заради спільних дітей.

Тоня Матвієнко в свою чергу кардинально змінила своє життя з приходом Арсена. По-перше, повернулася її старша дочка Уляна, яка деякий час проживала з рідним батьком. По-друге, в неї народилася дочка Ніна. Із пасинками артистка знайшла спільну мову, і час від часу сім’я відпочиває з дітьми.

Арсен також прекрасно полотна в зі своєю тещею. Втім тепер родина меншає: Ніна Митрофанівна пішла з життя рік тому. За роки життя під одним дахом виконавець настільки зблизився з легендою української естради, що це стало для нього такою самою великою втратою.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.