Що насправді робить дружина Винника Таюне за кордоном: стали відомі подробиці – без “операції” не обійшлося

Днями у Мережі з'явилася свіжа фотографія Олега Винника з Німеччини, а ось фотографії його дружини Таюне досі ніхто не бачив. Може, їй є що приховувати?

Після стрімкої втечі за кордон співак Олег Вінник дав велике інтерв’ю журналістці Вікторії Курочці, де у всіх подробицях розповів про мотиви свого від’їзду та про нове життя у Німеччині. Також Народний артист України зізнався, що разом із ним у Берліні перебуває бек-вокалістка Таїсія Сватко, яку довгий час вважали за його таємну дружину. Після виходу інтерв’ю Олег Вінник знову зник. Проте, днями у мережі з’явилося його свіже фото, на якому співака практично неможливо впізнати.

Блогер розповів, чим насправді займається Таюне та Винник у Німеччині
Блогер розповів, чим насправді займається Таюне та Винник у Німеччині

Знімком 50-річного Винника, який виходить із ресторану, поділився блогер Богдан Беспалов. У коментарі журналіст, який спеціалізується на таємницях знаменитостей, наголосив, що співачка “сильно рознесло”. Раніше Беспалов також висловлювався із приводу супутниці відомого артиста – Таюне.

Блогер розповів, чим насправді займається Таюне у Німеччині
Блогер розповів, чим насправді займається Таюне у Німеччині

На сайті Богдана з’явився матеріал, де журналіст озвучив інформацію, одержану від своїх таємних джерел. Зокрема, мова зайшла про “таємну хворобу” Винника, про яку всі говорили. Сам співак стверджує, що йому діагностували недугу, на яку хворіють 2% німців. Який саме не уточнив. Беспалов повідомляє, що зіркова пара справді зробили собі операції, лише за його інформацією, вони мають виключно косметологічний характер.

Чи це так насправді, перевірити неможливо, адже за два роки в Мережі з’явилася лише одна фотографія Таюне, на якій вона виглядає не найкращим чином. Артистка справді змінилася, але слідів пластики на її обличчі точно немає.

У мережі з'явилося свіже фото коханої жінки співака - що сталося з обличчям Таюне
У мережі з’явилося свіже фото коханої жінки співака – що сталося з обличчям Таюне

Нині ніхто не знає, як виглядає Таїсія Сватко. Артистка взагалі не виходить на зв’язок і відповідає на повідомлення друзів за кілька місяців. Про це розповів в інтерв’ю український артист та продюсер, який до війни товаришував із Олегом Винником Геннадій Вітер.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.