Чим займається Катя Велика з “МастерШеф” після того, як пішла від чоловіка – а щось змінилося?

Найбагатша учасниця "МастерШеф" Катя Велика вийшла на зв'язок після новин про розлучення з молодшим на 5 років чоловіком та розповіла, чим займається зараз.

Минуло трохи більше двох тижнів після того, як найхаризматичніша і найяскравіша учасниця за весь час виходу проекту “МайстерШеф” Катя Велика ошелешила новинами про розлучення зі своїм чоловіком Андрієм Великим. Для багатьох її шанувальників це було справжнім ударом, адже, на шоу та в себе в соціальних мережах жінка завжди із захопленням розповідала про їхні стосунки та запевняла, що вони “на одній хвилі”.

Катя Велика з чоловіком та дитиною
Катя Велика з чоловіком та дитиною

І справді і пари було багато спільного – обидва успішні фахівці у своїх галузях, заробляють непогані гроші, які дозволяють їм вести безбідне життя. Обидва люблять подорожувати і відпочивати на престижних курортах світу, займаються екстремальними видами спорту, люблять екзотичні страви і прагнуть всіма силами виділятися з натовпу (насамперед це стосується яскравого одягу).

Катя Велика з МастерШеф" розлучається з чоловіком-мільйонером
Катя Велика з МастерШеф” розлучається з чоловіком-мільйонером

Однак це не врятувало шлюб Великих від розпаду. Що спричинило, Катя поки не каже, зате вже встигла найняти адвоката.

Що відбувалося потім?

Так днями Катя Велика відзначила День народження. Шанувальники вітали зіркову кулінарку та бажали їй виконання всіх її мрій. Яка зараз мрія Катерина, здогадатися не складно.

А сьогодні у мікроблозі найяскравішої учасниці “МастерШеф” з’явилися свіжі публікації. На одному їх фото Катя Велика позувала у спортзалі у світлому костюмі, що облягає.

Катерина Велика показала своє життя після розлучення
Катерина Велика показала своє життя після розлучення

Судячи з геолокації, яка з’явилася на наступній фотографії з розкішним морським пейзажем та яхтами, Велика разом зі своїм сином зараз перебуває в курортному містечку Кашкайш, розташованому на узбережжі Лісабона в Норвегії.

Катерина Велика показала своє життя після розлучення
Катерина Велика показала своє життя після розлучення

Судячи з усього, в житті Каті нічого не змінилося – ті ж самі “клопоти та турботи”.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.