Боржемська після 19-річного шлюбу з Узелковим засвітилася у весільному салоні: їй пасує ця сукня і фата

Колишня дружина боксера В'ячеслава Узелкова фітнес-тренер Марина Боржемська, яка вже кілька років ходить у завидних наречених, оприлюднила фотографії з елітного весільного салону.

Шість років тому фітнес-тренер Марина Боржемська після 19 років шлюбу приголомшила шанувальників новиною про розлучення з чоловіком – відомим спортсменом В’ячеславом Узелковим. Зірка не просто оголосила про розлучення, а й звинуватила боксера в аб’юзі. У своїх інтерв’ю Марина зізнавалася, що останні кілька років життя в сім’ї було нестерпним, тому після чергового претендента вона забрала двох дітей – сина Роберта і дочку Олівію і пішла “у нікуди”.

Марина Боржемська засвітилася у весільному салоні
Марина Боржемська засвітилася у весільному салоні

Боржемській довелося розпочинати своє життя буквально з нуля. Сьогодні Марина успішна та незалежна жінка, якій вдалося не лише побудувати, а й розкрутити до небувалих висот свій бізнес у галузі краси. Вона бажаний гість на світських тусовках та заходах. Її лекції про корекцію фігури та правильне харчування користуються приголомшливим успіхом. Весь свій час Марина присвячує роботі та при цьому встигає насолодитися спілкуванням з дітьми.

Марина Боржемська з дітьми
Марина Боржемська з дітьми

Щодо особистого життя Боржемського, то його воно не афішує. Щоправда, в одному з інтерв’ю 44-річна бізнеследі зізналася, що у неї був роман з якимсь загадковим чоловіком, з яким вона познайомилася завдяки своїй дочці Олівії. Проте історія вже завершилася.

А напередодні колишня дружина В’ячеслава Узєлкова засвітилася в одному із елітних весільних салонів. Так, у мікроблозі Марини Боржемської з’явилася фотографія, на якій вона в елегантній бежевій сукні та з неймовірно красивою зачіскою позує навпроти розкішної весільної сукні з мереживами ручної роботи та довгою фатою.

Марина Боржемська засвітилася у весільному салоні
Марина Боржемська засвітилася у весільному салоні

Як з’ясувалося, знаменитість запросили на урочисте відкриття бутіка.

Марина Боржемська засвітилася у весільному салоні
Марина Боржемська засвітилася у весільному салоні

Нагадаємо, що в той час, як Марина Боржемська відвідує весільні салони, її колишній чоловік В’ячеслав Узелков перебуває у себе вдома у Вінниці, де проходить реабілітацію після серії серйозних операцій на серці. Поряд зі спортсменом знаходиться його друга дружина. Про те, що Узелков одружився, стало відомо з його соціальних мереж.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.