Надія Мейхер вперше за довгий час вийшла на зв’язок: де живе зірка і чим займається після переїзду з Києва

Надія Мейхер вперше за довгий час вийшла на зв'язок зі своїми фанатами, і розкрила, де живе і чим займається після переїзду зі столиці України.

Надія Мейхер давно нічим не підтримує свою популярність. Заробивши любов публіки ще 20 років тому вона завжди залишається у серці своїх фанатів, і все що їй доводиться робити — це не розривати з ними зв’язок.

Але останні 2 роки з цим стало набагато складніше. Надія Мейхер спочатку підтримала Україну та публікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram інформацію про свою батьківщину, боротьбу, правду. Але з часом видалила дані пости, і взагалі покинула блог, створивши інші акаунти.

Зірка часто просто не виходить на зв’язок і ігнорує інтерес публіки та преси до її позиції, місцязнаходження, тощо.

А цей інтерес постійно зростає, так як відомо, що Надія вийшла заміж за російського бізнесмена, і навіть з’являлася з ним у Москві. Дану інформацію вона не підтверджувала, але також ніяк не коментувала.

Надія Мейхер показала, де знаходиться і чим займається

Надія Мейхер показала нові кадри і заінтригувала імовірною вагітністю
Надія Мейхер показала, де знаходиться і чим займається

Зараз артистка здебільшого займається рекламою та продажем одягу власного виробництва. Цікаво, що пости зірка публікує виключно українською та англійською мовами. І працює на український та європейський ринок. Зараз співачка не випускає нових пісень і не дає жодних концертів.​

Втім, вона працює моделлю для свого ж бренду, а тому нещодавно на його акаунті з’явилися нові кадри, які були зроблені в Греції. Надія виглядає так само красивою як і раніше, доглянутою, і навіть щасливою.

Знімки зроблені на професійні зйомці. Наклі можна побачити неймовірні пейзажі, які зазвичай не так вже й просто знайти. Втім, Надія Мейхер вочевидь має достатньо часу, аби розгледіти красу європейської країни та знайти натхнення для маленької маркетингової кампанії.

Нагадуємо, що до 2022-го Надія Мейхер проживала в Києві, активно знімалася у фільмах, з’являлася на різноманітних шоу та давала інтерв’ю.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.