Родом з Чернівців, але не українка на 100%: Аліна Михайлівна Гросу зізналася, хто вона за національністю

Красива й талановита Аліна Гросу завжди асоціювалася в аудиторії виключно з Україною. Але співачка зізналася, що насправді з її національністю не все так просто, як могло здаватися.

Можна народитися в Україні, але не бути українцем. І можна стати українцем, навіть не маючи в Україні коріння. За останні кілька років ми могли неодноразово переконатися у справедливості обох тез. Що стосується Аліни Гросу, то вона, звісно ж, є українкою, що народилася в Україні. Але у Вікіпедії у графі “національність” можна побачити “румунка”. Звичайна помилка чи правдива інформація? Про це в Аліни запитали її шанувальники.

Відповідь виявилася неочікуваною для багатьох — Гросу справді є румункою по батькові. Звісно, громадянства Румунії, як у Дана Балана, співачка не отримувала, тому її єдиним паспортом залишається український. Та й батько Аліни теж народився, виріс, здобув освіту та одружився з мамою артистки Ганною в Україні. Спершу в рідних Чернівцях він працював інженером, потім податковим інспектором, а зрештою навіть став депутатом місцевої ради.

Аліна Гросу розповіла, хто вона по національності за батьком
Аліна Гросу розповіла, хто вона по національності за батьком

Своїм успіхом Аліна завдячує саме батькам. В дитинстві вони заохочували її ходити на різноманітні гуртки. Сьогодні така практика є розповсюдженою, але колись батьки Гросу випередили тренди. Аліна вивчала математику, риторику, вокал. Вона навчалася бути артистичною. Завдяки цьому вона не лише брала участь в різноманітних конкурсах, а й займала високі місця та запам’ятовувалася журі, де часто сиділи такі зірки, як Ірина Білик.

Також з дитинства співачка вивчала англійську мову. Зараз це їй надзвичайно допомагає, оскільки сьогодні Аліна проживає з чоловіком у США. Хоча зірка зазначала, що поїхала до Америки виключно на навчання, за 2 роки до України вона не поверталася жодного разу.

Зараз Гросу продовжує створювати нові треки, перекладає на українську мову свої минулі хіти та активно розвиває власні соціальні мережі. Сьогодні Аліна привертає увагу не лише як співачка, але й просто як красива та сучасна дівчина з чудовим почуттям стилю.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.