Дочок в сімʼї троє, але принцесами стали тільки двоє з них: чому у Камалії не склалося з падчеркою Танею

Чому у Камалії так і не склалося з падчеркою Танею Захур? Артистка розповіла, що ж насправді сталося між нею та спадкоємицею її колишнього чоловіка.

Найбагатша співачка України Камалія вийшла 20 років тому за мільярдера цілком таємно. Шлюб був укладений за шаріатом в Пакистані. На той момент пара хоча і демонструвала своє багатство, активно займалася бізнесом, сценою і навіть створила справжню премію в Україні, але сімейними таємницями не ділилася.

Камалія розповіла про свої стосунки з падчеркою Танею

Камалія розповіла, як зустріла Захура та з ким була у стосунках до нього
Камалія розповіла про свої стосунки з падчеркою Танею

Вперше виконавиця розповіла про те, що в неї виявляється є пасинок та падчерка на ексклюзивному інтерв’ю у Алли Крутої. Тоді співачка щойно розповіла, що її пасербиця молодша за неї всього на 4 роки. Лише дізналася про погані стосунки з нею. Журналістка пропустила, що така ситуація могла скластися через ревнощі. Камалія в свою чергу не заперечувала.

І лише після розлучення з мільярдером артистка розповіла правду: виявляється ще до особистої зустрічі з матір’ю дівчини вона почула про образливі висловлювання на свою адресу від неї. Таким чином знайомство з жінкою, яке було заплановане, не відбулося. Артистка відмовилася спілкуватися за тою, хто дозволяв собі подібну поведінку.

Конфлікт між нинішньою та колишньою дружинами бізнесмена зачепив і його старшу дочку Таню. А кульмінація напруги між ними сталося в 2022-у, коли Камалія ділилася думками на рахунок росіян.

Таня була проти подібних висловлювань, так як її матір також росіянка, а тому їхні взаємини зруйнувалися вщент. Артистка більше не могла знаходитися з падчеркою під одним дахом, залишила чоловіка і дітей та повернулася до України.

Нагадуємо, раніше Мохаммад розповідав, чим займається його старша спадкоємиця. Таня проживає в центрі Лондона разом зі своїм чоловіком та дітьми і керує елітним салоном краси, де також надаються косметологічні послуги. За словами бізнесмена, серед клієнтів його дочки також були королівські особи.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.