Бачив її востаннє лише по телевізору: Андрій Данилко розповів про ту саму жінку, яку колись дуже покохав

Андрій Данилко завжди мовчав про своє особисте життя, і лише раз розповів про кохання, яке в нього так і не склалося, але залишило серйозний відбиток.

Відомий український виконавець Андрій Данилко багато років чув про себе найрізноманітніші чутки. Йому приписували нетрадиційну орієнтацію, роман з Інною Білоконь, таємний шлюб, тощо. Співак на це завжди відповідав або мовчанням, або іронією.

Лише 2 роки тому він зізнався, що насправді неодноразово намагався створити сім’ю, але кожного разу терпів поразку. Тому змирився з тим, що в нього є, і за це вдячний.

Андрій Данилко розповів про своє перше кохання

Андрій Данилко розповів про весілля зі своєю обраницею
Андрій Данилко розповів про своє перше кохання

І лише одна-єдина жінка була достойна того, аби артист за неї заговорив на публіку. Якось співак зізнався, що був дуже сильно закоханий у дівчину ще в старшій школі. Її звали Ганна Сердюк. Вона не відповідала йому взаємністю, але він пообіцяв, що доведе своє кохання.

Склалося так, що він використав її прізвище для створення персонажа Вєрки Сердючки. Їхні шляхи назавжди розійшлися. Вона так і не полюбила свого однокласника, але забути його не вийшло. Адже Андрій Данилко був на екранах абсолютно повсюди впродовж 30 років.

Андрій же якщо і побачив Ганну через багато років, то лише на екрані, коли після його зізнання до неї завітали журналісти, щоб спитати, як вона ставиться до співака.

Сердюк заявила, що насправді не пишається своїм знайомством з артистом і взагалі не розуміє його творчості. Мовляв, їй не подобається, коли чоловіки одягаються в жіночий одяг. Вона ж давно вийшла заміж, народила декількох дітей і працює вчителькою. З Андрієм Данилком її не пов’язує абсолютно нічого, і журналісти після невдалого інтерв’ю не надто її зачіпали.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.