47-річна Оксана Гутцайт вперше розповіла, як зрадила своєму обранцю: “Досі не можу собі пояснити”

Відома українська телеведуча Оксана Гутцайт вперше розповіла про те, що сталося з нею перед весіллям. Зірка наважилася на невірність і не виправдала очікувань нареченого.

Далеко не кожна зірка може наважитися на відверті зізнання про минулі помилки та власні гріхи. І тим не менш, найчесніші інтерв’ю як правило вважаються найвдалішими, так як знаменитості хоча і відкриваються з іншої сторони, але не отримують порцію негативу через свою щирість.

Спроби приховати свою справжню особистість часто навпаки обертаються повним провалом. Під час розмови журналістам може не бути сказано абсолютно нічого поганого, але врешті-решт публіка складає погане враження через фальш.

Популярна українська ведуча Оксана Гутцайт вирішила бути чесною зі своєю публікою, і нещодавно дала інтерв’ю, в якому розповіла про власну невірність.

Оксана Гутцайт розповіла про свою зраду нареченому

Вадим Гутцайт прийняв рішення звільнитися
Оксана Гутцайт розповіла про свою зраду нареченому

Як виявилося, сталося це давно. І ба більше, Оксана відчувала провину та сором за те, як вчинила з іншою людиною, що їй довіряла. Тим не менш, це вже сталося і час неможливо було повернути назад, як і виправити помилки.

“Це вже було дуже давно. Помилки молодості вони можуть бути, але їх треба переглядати й виправляти. Я переглянула і зрозуміла, що зробила неправильно. Перепросила, і ми зараз чудово спілкуємось. Ми залишились хорошими друзями. Тільки вчора пили каву. Говорили про дітей, сім’ї, роботу”, – зізналася зірка.

Але також Оксана нагадала, що це всього лиш минуле, яке вже давно пройшло, а нанесена образа вже давно забулася і навіть стала платформою для міцних стосунків між колишніми закоханими.

Зараз пані Оксана має міцну сім’ю, і хоча шкодує про те, що негарно повелася з людиною, яка всеуіло їй довіряла і яка її кохала, все ж таки до свого нового кохання вона прийшла саме таким шляхом. І як би там не було все склалося найкращим чином.

Нагадуємо, що декілька років тому стало відомо про звільнення чоловіка телеведучої Вадима Гутцайта.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.