Оце так погуляла: зірка серіалу “Свати” Анна Кошмал відпочивала на дівич-вечорі з Джастіном Тімберлейком

Відома Женя з телесеріалу "Свати", акторка Анна Кошмал, заспівала у одній залі з легендарним американським співаком Джастіном Тімберлейком, усі свої улюблені пісні.

Оце відпочила, так дійсно відпочила! Відома українська акторка театру та кіно Анна Кошмал, яка стала відомою завдяки ролі Жені Ковальової у 5-7 сезонах телесеріалу “Свати”, відпочивала на дівочій вечірці, де був навіть Джастін Тімберлейк. Потрапити на такий дівич-вечір їй вдалося завдяки своїй коліжанці, яка надумала виходити заміж. І саме, щоб попрощатися зі своїм вільним життям вирішила влаштувати дівочу вечірку і запросити Анну Кошмал.

Про всі свої нічні пригоди зірка серіалу “Свати” написала на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Насамперед, вона подякувала своїй подрузі за такий влаштований захід. А ще поділилася своїм щастям, а саме тим, що змогла заспівати всі свої улюблені пісні в одному залі разом із легендарним Джастіном Тімберлейком.

 

Все це Анні Кошмал вдалося зробити і побачити у польському місті Краків. Саме таку геолокацію вказала в своїй публікації акторка. З дівочого вечора знаменитість разом із друзями зробили чимало світлин фотоапаратом моментального друку. Потім все це вони склали до купи, сфотографували, і виклали в Instagram.

У коментарях до посту зірки фанати також цікавилися інформацією про те, де саме вона знайшла “концерт із Джастіном Тімберлейком”. Читачів цікавила саме локація заходу. Анна Кошмал написала офіційний коментар і підтвердила, що концерт був саме в Кракові.

“Це нормально, що я хочу розлучитися, щоб знову вийти заміж за свого чоловіка і зробити такий самий крутий дівич-вечір?”, – написала жартома одна з підписниць зірки.

Загалом дівочий вечір складався саме з походу дружніх коліжанок на концерт американського музиканта та актора, лауреата десяти премій “Греммі” та чотирьох премій “Еммі”, Джастіна Тімберлейка. Але перед цим, дівчата ще дуже гарно по обідали. Дівочу вечірку вони провели круто і без жодних поганих пригод чи наслідків.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.