Створив її коханий: Аліна Гросу зробила собі на голові бігуді з помад і залізла у високих підборах на ліжко

Неординарний образ і фотосессію вигадала відома співачка Аліна Гросу разом із своїм коханим чоловіком. Що вони створили, зняли та опублікували, зірка показала в соцмережі.

Уже не знала, чим новим здивувати своїх прихильників українська співачка румунського походження Аліна Гросу, і вирішила запитати поради в свого коханого чоловіка. А той вигадав — зірці потрібні бігуді у волоссі у формі помад. Зробивши зачіску — нововведення, зірка провела професійну фотосессію і виклала світлини на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Аліна Гросу зафіксувала себе в об’єктиві фотокамер на ліжку у вечірній чорній сукні. Вважається, що таке чорне вбрання в своєму гардеробі повинна мати кожна жінка. На додачу співачка була в ліжку у чорних туфлях із величезними підборами. На голові — пишна зачіска, а у волоссі бігуді у формі яскравих червоних помад. На додачу до цього зірка зробила і такий же яскравий червоний манікюр. Виглядає все це дуже екстравагантно.

 

Не посоромилася співачка показати і навіть акцентувати увагу на своїх верхніх красивих формах. Вона прикрасила своє відкрите і велике декольте трьома видами кольє. Маленьким, середнім і великим. Усі вони всипані дорогоцінним камінням. На лівій руці Аліни Гросу — браслети з коштовностями під один стиль разом із кольє. Можливо це навіть один ювелірний набір прикрас. На правій руці видніється лише один браслет – золотий. На обох долонях зірка має по одній дорогоцінній каблучці.

Всього зірка виклала 10 світлин із своєї нової фотосессії. Всі вони просто шикарні, неординарні та стильні. Родзинкою зйомки стала фігурка міні-телефону у формі червоних жіночих губ. Це найсмішніший телефон “Ray rozcix 05ga si”. Даний пост зірки дуже сподобався її читачам. Вони підкреслили, що Аліна Гросу справжня “наша Мерилін Монро”. Хтось назвав її дорослою бджілкою.

“Бігуді у вигляді помад. Ви десь ще бачили таке? Цей шедевр вигадала я, а створив мій коханий”, – підписала свій викладений пост Аліна Гросу.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.