Абсолютний ідеал: колишня дружина Віктора Павліка вперше показала коханого – високий, красивий та чесний

51-річна екс-дружина українського співака Віктора Павлика Лариса Созаєва нарешті знайшла свого "ідеального чоловіка". На відміну від колишнього, він зовсім далекий від творчості та сцени.

Шлюб українського співака Віктора Павліка та танцівниці Лариси Созаєвої тривав цілих 20 років, а потім пара зі скандалом розлучилася. Неабияку роль у цьому відіграла і нова кохана артиста – його колишня шанувальниця та концертний директор Катя Репяхова, яка влаштовувала публічні розбірки. Після розлучення та втрати єдиного сина екс-дружина Павліка довго не могла прийти до тями. Проте, продовжувала шукати своє щастя і нарешті знайшла.

Віктор Павлик із Ларисою Созаєвою та сином Павлом
Віктор Павлик із Ларисою Созаєвою та сином Павлом

Так, напередодні Лора Созаєва дала велике інтерв’ю OBOZ.UA, де вперше розповіла про своє особисте життя та чоловіка, який став їй справжньою підтримкою та опорою.

Як звати нового коханого колишньої дружини Павлика, хто він за фахом і як розпочався їхній роман? Читайте подробиці в матеріалі.

Після розлучення та смерті сина Павла, який помер від онкології у 21 рік, Лариса Созаєва зізналася, що не могла залишатися сама і тому зареєструвалася на одному із сайтів знайомств, де її увагу привернув інженер-будівельник на ім’я Костянтин. Їхня перша зустріч відбулася за кілька місяців до війни. Даючи характеристику своєму коханому жінка відзначила, що він є дуже правдивою, чесною і патріотичною людиною.

Колишня дружина Віктора Павліка показала свого ідеального чоловіка
Колишня дружина Віктора Павліка показала свого ідеального чоловіка

“Це, мабуть, абсолютний ідеал для жінки”, – зазначила Лариса.

До того ж, чоловік привабливий зовні. Це можна побачити на фотографії, яку надала екс-дружина Павлика. У кадрі Костянтин позує разом із Лорою в ідентичних парних образах. На ньому модні джинси та коричнева льняна сорочка з мокасинами в тон наряду коханої. Зазначимо, що пара дуже гармонійно виглядає разом. У коментарі Лариса Созаєва додала, що не відкидає можливості повторного заміжжя.

Колишня дружина Віктора Павліка показала свого ідеального чоловіка
Колишня дружина Віктора Павліка показала свого ідеального чоловіка

Нагадаємо, що після розлучення з Ларисою Созаєвою, Віктор Павлик незабаром одружився з молодшою ​​на 28 років Репяховою, яка народила йому ще одного сина.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.