“У такі “модні” речі одягали пугало”: Репяхову висміяли за її надто креативний образ – а Павліку подобається

Молода дружина Віктора Павлыка 30-річна Катерина Репяхова кардинально змінила не лише зовнішність, а й стиль. Але не всі нові образи блогерки до смаку її аудиторії.

Четверта дружина співака Віктора Павліка 30-річна Катерина Репяхова продовжує шукати свій неповторний стиль. Іноді її експерименти здаються публіці надто креативними. Який образ Каті Репяхової зазнав найжорсткішої критики?

Так, блогерка та засновниця дитячого бренду одягу Катя Репяхова, яка за останні два роки змінилася до невпізнанності через пластику носа та підборіддя, з’явилася на заході у супер-стильному та дуже креативному вбранні, що складається з комбінезону зі штанами-палацом молочного кольору та сірого об’ємного жакета з рваними рукавами та декором у вигляді серця з рожевого пір’я. Відео дружина Павлика відразу оприлюднила в соцмережах.

Однак, замість компліментів, аудиторія Каті, несподівано для неї самої, почала жорстко критикувати її вбрання. Найбільше дісталося креативному жакету.

Колись давно мої батьки в такі «модні» речі одягали опудало на городі, щоб воно відлякувало ворон. Як на мене – «жах жахливий», але , якщо автору подобається , то нехай носить на здоровʼя”, “Жахливо.У Вас така красива фігура, а тут таке,що без сліз не глянеш.Може хтось пояснить, де шукати красу? В рваних плечах, чи шматті боа? Проте якщо Вам подобається то носіть на здоров’я і не питайте чужої думки“,- писали в Мережі.

А ще:

Молода дружина Павліка невдало похвалилася вбранням
Молода дружина Павліка невдало похвалилася вбранням

Зважаючи на все, Катерина Репяхова була не готова до такої реакції своєї аудиторії. Трохи пізніше дівчина оприлюднила листування зі знаменитим чоловіком, у якому робить йому компліменти щодо його сценічного образу на концерті в Одесі.

Молода дружина Павліка невдало похвалилася вбранням
Молода дружина Павліка невдало похвалилася вбранням

Сподіваємось, Віктору Франковичу теж сподобався образ його молодої дружини. Зазначимо, що, крім критичних відгуків, у коментарі під відео, на якому Репяхова демонструє вбрання, були й компліменти.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.