Костюм з однією сумкою: Брежнєва приголомшила зухвалим літнім образом із соломи – “Хоч у лазню, хоч у люди”

Новий образ Віри Брежнєвої справив справжній фурор у Мережі – це провокація! Як виглядало епатажне вбрання популярної співачки? Хто автор цієї краси?

Після розлучення з продюсером Костянтином Меладзе, співачка Віра Брежнєва кардинально змінилася зовні – мінімум косметики, натуральне укладання та незвичайне вбрання, яке вона  раніше ніколи не носила.

Так, напередодні екс-солістка “ВІА-Гри” оприлюднила серію фотографій, на яких постала у дуже незвичайному образі. На знімках 42-річна Брежнєва позувала з розпущеним волоссям без укладання та босоніж. З одягу оригінальна сумка із соломи та сонцезахисні окуляри.

“Single bag outfit”, – написала англійською співачка, що в перекладі означає – “Костюм з однією сумкою”.

Щойно фотографії з’явилися в Мережі, їх відразу почали коментувати. Багато хто був у захваті від образу, що нагадував мікро-сукню.

“Це провокація”, “Я подумала це спідниця чи сукня, а це сумка така. Містка”, “Наша українська Барбі”, “Клас, хоч у лазню, хоч у люди”,- писали у коментарі.

Свій відгук залишила і подруга артистки – відома українська дизайнерка та фундаторка популярного бренду одягу та аксесуарів the COAT Катя Сільченко:

“Виходь за мене, дівчина з однією сумкою”, – жартома написала зірка.

Віра Брежнєва та Катя Сільченко на відпочинку
Віра Брежнєва та Катя Сільченко на відпочинку

Нагадаємо, що Віра Брежнєва та дизайнерка Катя Сільченко дружать дуже давно. Коли ще артистка була одружена з продюсером Костянтином Меладзе і жила в Москві, дівчата часто проводили час разом, а також подорожували до однієї компанії.

Зазначимо, що багато українських зірок носять бренд the COAT. Окрім Віри Брежнєвої речі від команди Каті Сільченко часто можна бачити на Наді Дорофєєвій. Бренд створював виконавиці не лише концертні образи, а й весільне вбрання, в якому артистка виходила заміж за Михайла Кацуріна.

Надя Дорофєєва у фаті від бренду the COAT by Katya Silchenko
Надя Дорофєєва у фаті від бренду the COAT by Katya Silchenko

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.