Ірма Вітовська зізналася, чому не спілкується з Кароль, Сумською і Лалєнковим: все через “залежність”

Зірка серіалу "Леся+Рома" Ірма Вітовська опублікувала кумедний жарт про спілкування. Дана тематика близька по "духу" акторці і "Сенсації" дізналися чому саме.

Українська акторка театру та кіно, продюсерка і громадська діячка Ірма Вітовська, яка стала відомою завдяки виконанню головної ролі в серіалі “Леся+Рома” пожартувала у своєму stories в Instagram щодо спілкування з людьми. Вона виклала кумедну картинку з підписом: “Ось так почнеш ні з ким не спілкуватися і вже не можеш зупинитись. То як залежність”.

Жарти щодо спілкування імовірно, що досить близькі Ірмі Вітовській. Адже є зіркові артисти з якими вона дуже рідко спілкується, хоча має певні зв’язки. Наприклад, з Тіною Кароль, брат (Станіслав Ліберман) якої одружився на сестрі (Наталі) Ірми Вітовської. Про це пресі ще в далекому 2018 році розповіла сама зіркова Тіна Кароль. У зв’язку з тим, що Ірма Вітовська багато працює, а Тіна Кароль тим більш, забагато має робочого клопоту, вони практично не спілкуються. Хоча і мають родинні зв’язки.

Тіна Кароль і Ірма Вітовська бачилися дуже рідко і лише на якихось родинних зібраннях. Руку і серце сестри Ірми Вітовської, Кароль приходила просити особисто разом із своїм братом і всією своєю сім’єю. Аби вони лише погодилися віддати їм заміж свою квіточку.

Не дуже тісне, але є певне спілкування Ірми Вітовської і з легендарною українською акторкою та телеведучою Ольгою Сумською. Ірма Вітовська навіть взялася і не побоялася коментувати питання доньки Сумської – Антоніни Паперної, яка живе в сусідній, не дуже дружній по відношенню до України державі. Вітовська пояснила, що Сумській дуже важко. Але сама Антоніна Паперна у бік України веде себе стримано і не допускає ніяких висловлювань, як це роблять російські актори.

Найголовніше, з ким немає можливості спілкуватися Ірма Вітовська — це з тим, з ким вона провела чимало часу на знімальному майданчику під час того, як створювався серіал “Леся+Рома”. А саме — з Дмитром Лаленковим. У пресі відкрито повідомлялося про те, що життєві шляхи цих акторів просто розійшлися в різні боки. Зв’язки між ними не обірвані повністю, але вони обмежуються виключно “сухими” і здебільшого офіційними привітаннями на якісь великі свята.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.