Голову миє в 3 рази рідше: секрет розкішної шевелюри Олі Полякової взяла собі на замітку і Тіна Кароль

Співачка Оля Полякова, яка розповідає про себе абсолютно все, видала свій найголовніший б'юті-секрет. Таємниця розкішної шевелюри "королеви ночі" та її колеги Тіни Кароль нарешті розкрита!

У повсякденному житті більшість українських зірок виглядають непомітно. Якщо випадково зустріти їх на вулиці, то декого просто неможливо впізнати. На сцені вони з’являються у всій красі.

Так, на недавньому концерті Оля Полякова вразила глядачів не лише своїм яскравим і незабутнім вбранням, а й розкішною шевелюрою. Однак, як з’ясувалося, це була чергова її перука. Як стало відомо, більшість артисток користуються перуками або спеціальними накладками – тресами, щоб надати зачісці якнайбільше обсягу і Полякова не виняток.

Оля Полякова розкрила секрет свого розкішного волосся
Оля Полякова розкрила секрет свого розкішного волосся

Співачку навіть називають “богинею перуків”. Фахівці вважають, що вона їх практично не знімає. У Мережі можна знайти багато фотографій, на яких Оля позує з різними зачісками та накладними пасмами та практично немає знімків, на яких Полякова з натуральним волоссям. “Королева ночі” зізнавалася, що постійно носить перуки на сцені, щоб не псувати своє довге волосся численним укладанням.

Часто використовує перуки і її колега співачка Тіна Кароль. Як стверджує стиліст Єгор Андрюшин, у артистки спеціальна нарощена система у вигляді накладок, які вона закріплює в сантиметрі від коріння. Стиліст стверджує, що у Тіни їх дуже багато, всі вони гарної якості, тому виглядають дуже натурально.

Єгор Андрюшин розповів про перуки Тіні Кароль
Єгор Андрюшин розповів про перуки Тіні Кароль

Правда, іноді Тіна Кароль потрапляє в халепу, коли чіпляє на своє волосся пасма, що кардинально відрізняються за відтінком чим її натурального волосся. Це помітно і за структурою, адже насправді у Тіни Кароль дуже тонке пушкоподібне волосся, а перука виглядає надто ідеально.

Єгор Андрюшин розповів про перуки Тіні Кароль
Єгор Андрюшин розповів про перуки Тіні Кароль

 

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.