Дзідзьо пасе задніх: Оля Цибульська осипала ніжностями гарного чоловіка, за яким почувається як за стіною

Знаменита співачка Ольга Цибульська з великою любов'ю привітала зі святом свого рідного брата Сергія. Це вона зробила публічно і з великим захватом.

Відома українська співачка, телевізійна та радіоведуча, а ще авторка пісень Ольга Цибульська привітала з Днем Народження особливу для себе людину — брата Сергія Цибульського. Свято у її любого “чоловіка” сьогодні, 29 липня. Відомо, що він займається авто маркейтингом. Сам по собі він досить високий, гарний і має міцну тілобудову.

Про свого рідного братика Ольга Цибульська написала прямо з дуже сильно великою любов’ю. Імовірніше всього, що вони дуже близькі, а ще в хороших стосунках і завжди підтримують один одного по життю. Про те, що зірка має рідного брата публіці на загал стало відомо у жовтні 2022 року, коли проти нього відкрили одне провадження.

Оля Цибульська показала свого молодого брата у день його народження
Оля Цибульська показала свого молодого брата у день його народження

За що саме відкрили справу співачка розповідати пресі не стала. Але пояснила, що він займався волонтерською діяльністю і возив автомобілі для захисників. І чимало людей потрапили в не дуже хорошу ситуацію через застарілість у законодавстві щодо діяльності людей, які займаються благодійними справами.

Нині невідомо, як завершилася та історія, але зараз брат Ольги Цибульської виглядає щасливим, має кохану жінку, двох дітей (сина та доньку) і далі продовжує займатися автомобілями. Він дуже добре розбирається в автівках, це прямо справа всього його життя, і може підібрати і допомогти у автопитанні будь-кому.

У День Народження Сергія, Ольга Цибульська написала йому в своїй stories: “З Днем Народження моя Любов”. І навіть додала яскраве червоне сердечко. Також вона пояснила, що дуже сильно пишається ним, що він є їхньою гордістю і побажала йому: “Твори”. А більш особисті привітання вона вирішила висловити йому в direct (повідомлення в Instagram).

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.