“Дивишся й думаєш”. Андрій Данилко розсекретив, як звати маленьку онучку мами Вєрки Сердючки Білоконь

Андрій Данилко розсекретив, як звати маленьку онучку мами Вєрки Сердючки Інни Білоконь. Дівчинка не так давно з'явилася на світ, і ощасливила сімейство акторки.

Декілька років тому стало відомо, що дочка Інни Білоконь Яна вийшла заміж. Свого чоловіка вона не показувала, адже родина хоча і не веде публічний образ життя, є постійним обʼєктом цікавості преси.

Однак, пара зіграла прекрасне весілля і навіть ділилася кадрами з торжества. Публіка в свою чергу вперше за тривалий час побачила, наскільки вродлива спадкоємиця у Білоконь.

Андрій Данилко розсекретив ім’я онучки Інни Білоконь

Андрій Данилко та Інна Білоконь засвітилися вдвох на зупинці
Андрій Данилко розсекретив ім’я онучки Інни Білоконь

А вже згодом стало відомо, що у Інни народилася онучка. Щаслива мама оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька свіжих фотографій, на яких показала малечу, але подробицями не ділилася.

А от Андрій Данилко все ж таки пробовкався на рахунок імені новонародженої.

“У нашої Інни, яка грає маму Сердючки, – вона стала бабусею, у неї народилася онучка. Вероніка. І дивишся на цю дитину й думаєш: “А це дитина війни”, – сказав він.

За словами Данилка, він радий, що зараз в Україні створюють сім’ї й народжують дітей.

“Мене особисто рятує гумор, хоча також опускаються руки”

Нагадуємо, що декілька років тому Андрій Данилко давав ексклюзивне інтервʼю, в якому зізнався, що неодноразово намагався створити сімʼю, але в нього так нічого не вийшло. Врешті-решт, чоловік вирішив, що необхідно змиритися з таким положенням справ і не боротися за щастя, яке не вдається вхопити.

Тривалий час його підозрювали у романі з Інною Білоконь однак насправді акторка давно вийшла заміж за чоловіка Олега.

До сьогодні пара жила щасливо у злагоді і ніколи не ділилася на публіку жодними драмами. Навіть попри знімки, які потрапили до мережі, що могло спричинити певні проблеми, як таких не викликали. Згодом стало відомо, що фотографії, де Андрій та Інна цілуються були опубліковані навмисно для того, щоб вщухнули розмови про його орієнтацію.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.