“Віктор настільки закохався, що покинув сім’ю”: колишня дружина Павліка розповіла, як він її добивався

Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва розповіла, як він її добивався. Виявилося, що за стосунками артиста з третьою дружиною стоїть велика історія.

Останні декілька років ім’я колишньої дружини Віктора Павліка було пов’язано лише зі скандалами. З його нинішньою благовірної Катериною вони не просто не змогли знайти спільну мову, а гучно конфліктували. Розпочалося все з того, що Репяхова дозволила собі розповідати деталі хвороби єдиного сина екс-пари.

Пізніше Катерина подала до суду на Ларису через численні образливі висловлювання, в яких собі також не відмовляла. Суд був програний Созаєвою.

Колишня дружина Віктора Павліка розповіла, як він закохався в неї

Колишня дружина Віктора Павліка розповіла, як він закохався в неї

Але здається, що останній рік все було дуже тихо та між жінками зникли ті сильні непорозуміння. Натомість Лариса дала ексклюзивне інтервʼю, в якому розповіла про те, як сама колись стала жінкою, через яку зруйнувалася родина.

Хоча насправді героїня нашої статті далеко не одразу вподобала артиста і багато йому відмовляла.

“Десь пів року за мною ходив, – заявила колишня дружина артиста. – Казав, що йому подобаюсь, що кохає. Коли підписала контракт на роботу в Туреччину, мала їхати лише з дівчатами, а Віктор настільки закохався, що поїхав також, покинув сім’ю”

Насправді цей шлюб був найдовшим для Віктора Павліка.

Нагадуємо, що в пресі говорили, нібито Катерина Репяхова була коханкою зірки. Віктор Павлік дану інформацію спростовував. За його словами, він не розлучався лише через сина, який хворів. Однак з дружиною вже не був.

Коли Павло помер, сімя одразу зруйнувалася. Небазаром Павлік розписався з концертною директоркою. А ще пізніше в них зʼявився спільний син Михайло. Хоча чоловік більше не хоче дітей, Катерина говорить, ніби збирається ще народжувати. У планах в неї привести у цей світ ще й дівчинку. Минулого року між Ларисою та Катериною був конфлікт через квартиру. Віктор Франкович не стримав свою обіцянку і попросив колишню переїхати.

Схожі статті

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.