Йому 25 і він дуже схожий на Скрябіна: скільки насправді було дітей у Кузьми. Цей хлопец теж став музикантом

Популярний український ведучий Слава Дьомін розкрив деякі деталі із життя 25-річного сина Ірини Білик, який, на думку українців, дуже схожий на Кузьму Скрябіна.

Відомо, що популярний український співак Кузьма Скрябін, який загинув в автомобільній катастрофі 9 років тому, мав єдину доньку Марію-Барбару, яка народилася в шлюбі зі Світланою Бабійчук. Наразі дівчині 27 років і вона схожа на свою маму. Однак є молодий чоловік, який, на думку багатьох українців, зовні дуже нагадує Скрябіна, і це старший син Ірини Білик – Гліб Оверчук.

Білик показала 25-річного сина, який виявився дуже схожим на Скрябіна
Білик показала 25-річного сина, який виявився дуже схожим на Скрябіна

Зазначимо, що співачка дуже рідко розповідає про своїх дітей і практично не показує їхні фотографії у соціальних мережах, проте нещодавно випливли деякі подробиці життя старшого сина артистки.

Журналіст Слава Дьомін розсекретив, що 25-річний син Ірини Білик зараз мешкає в Іспанії. Молодий чоловік пішов стопами своєї знаменитої мами і почав займатися музикою. Гліб Оверчук зібрав свою групу і час від часу виступає на невеликих майданчиках за кордоном. Син Білик освоїв кілька музичних інструментів, серед яких гітара, на якій завжди грав Скрябін та барабани.

Білик показала 25-річного сина, який виявився дуже схожим на Скрябіна
Білик показала 25-річного сина, який виявився дуже схожим на Скрябіна

Що стосується зовнішності 25-річного Гліба Оверчука, то згодом він ще більше став нагадувати Кузьму, тільки волосся стало помітно довшим.

Білик показала 25-річного сина, який виявився дуже схожим на Скрябіна
Білик показала 25-річного сина, який виявився дуже схожим на Скрябіна

Нагадаємо, що батьком старшого сина Ірини Білик є модель Андрій Оверчук. Їхній шлюб тривав 4 роки. Пара розлучилася, коли Глібу було лише 2 роки. Де знаходиться колишній чоловік Ірини Білик та батько її старшого спадкоємця зараз, невідомо.

Натомість вже точно знають, що разом із Глібом Оверчуком в Іспанії постійно перебуває і молодший син співачки від азербайджанського стиліста, співака та фотографа Аслана Ахмадова – Табріз.

Схожі статті

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?