Христина Соловій попалася на “хуліганстві” і тепер очікує рішення: зі Святославом Вакарчуком такого не коїла

Популярна українська співачка Христина Соловій після по ипириня співпраці з Святославом Вакарчуком попалася на "хуліганстві" і тепер очікує на рішення.

Не так давно стало відомо, що Христина Соловій припинила співпрацю зі Святославом Вакарчуком. Це було не розірвання контракту, а спливання його терміну. Хоча публіка давно помітила, що музикант останні 5 років взагалі не мав жодного впливу на творчість артистки. Сама Христина також зізналася, що свого часу заявила, нібито не хоче, аби її музика настільки залежала від наставника, що сильно віддалило їх.

Однак, зірка продовжував підтримувати свою підопічну. Зокрема фінансував її. Врешті-решт, вона залишилася йому винна вельми кругло суму, але зізнається, що має намір усе повернути, хоча і не найближчим часом.

Христину Соловій притягнули до адміністративної відповідальності після скандалу

Христина Соловій потрапила у скандал на концерті в Чорноморську
Христину Соловій притягнули до адміністративної відповідальності після скандалу

Ба більше, 2023-й став свого роду для Христини проривним, адже вона стає все популярнішою. Але популярність майже ніколи не проходить без скандалів, адже за поведінкою знаменитостей слідкує все більша кількість людей, а отже найменша помилка не буде непоміченою.

Нещодавно Христина Соловій потрапила у гучний скандал під час фестивалю у Чорноморську. Публіка була вкрай не задоволена, що виконавиця на сцені використала нецензурну лексику, і як з’ясувалося пізніше, подали в поліцію. До місцевого відділку потрапило одразу декілька заяв, а тому артистку притягнули до відповідальності за адміністративне правопорушення.

Співачка на це відреагувала з гумором і навіть опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото біля поліцейського відділку. А от організатор фестивалю дав детальне роз’яснення на цей рахунок. Він одразу пояснив, що порушення не через її слова про стару назву міста, а саме через обсценну лексику.

Христину Соловій притягнули до адміністративної відповідальності після скандалу

“Пролунав, на жаль, мат зі сцени, без дисклеймера. Позиція нашого фестивалю полягає в тому, що ми не проти обсценної лексики, але потрібно перед виступом про це говорити, попереджати відвідувачів: “Шановні, я сьогодні буду матюкатись. Якщо є діти, і ви не хочете, щоб вони чули мат, то, будь ласка, виведіть їх”, – зазначив Гнезділов.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.