Білик, Могилевська, а тепер ще Кудлай: що пов’язує цих шановних співачок – шукайте молодого чоловіка

Українські знаменитості, зокрема найтитулованіші зірки, потрапили під вплив молодого стиліста, який пропонує їм сміливі експерименти із зовнішністю.

Ще два роки тому про молодого київського стиліста та візажиста Єгора Андрюшина знав вузьке коло фахівців у галузі макіяжу та люди, які цікавилися цим питанням у Ютубі. А тепер юнак співпрацює з найтитулованішими зірками українського шоу-бізнесу, є бажаним гостем на телебаченні, а також модних шоу-програмах в інтернеті.

24-річний Андрюшин уже встиг дати кілька інтерв’ю, де розповів багато цікавих фактів про себе та знаменитостей, з якими він уже встиг співпрацювати.

Єгор Андрюшин на інтерв'ю у Слави Дьоміна
Єгор Андрюшин на інтерв’ю у Слави Дьоміна

Так, у розмові зі Славою Деміним візажист зізнався, що найбільше йому сподобалося працювати з Іриною Білик, а найвибагливішою виявилася Наталія Могилевська, яка контролювала весь процес перевтілення.

54-річна Ірина Білик довірилася молодому візажисту
54-річна Ірина Білик довірилася молодому візажисту
Наталія Могилевська та Єгор Андрюшин
Наталія Могилевська та Єгор Андрюшин

З дочкою Олі Полякової Машею, судячи з відео, було дуже весело працювати, а Дантес вразив стиліста неймовірною харизмою та готовністю на найсміливіші експерименти.

Дантес зробив гламурний макіяж у візажиста Єгора Андрюшина
Дантес зробив гламурний макіяж у візажиста Єгора Андрюшина

Молодий стиліст також зізнався, що дуже хотів би запропонувати свої послуги співачкам Олі Поляковій та Тіні Кароль. Візажист розіслав їм свої пропозиції, проте поки що не отримав відповіді.

З недавнього вразила шанувальників робота Єгора Андрюшина з народною артисткою України Аллою Кудлай, якій він запропонував дуже незвичайний макіяж з акцентом на очах та перуку з яскравим блакитним волоссям.

А також робота з молодою виконавицею Ганною Трінчер. Стиліст запропонував знаменитості образ блондинки. Співачка вперше побачила себе зі світлим волоссям і була в захваті.

“Ви взагалі впізнали мене?”, – поцікавилася Анна у своїх шанувальників.

Зазначимо, що багатьом дуже сподобався образ. А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.