Ігор Кондратюк розповів, чому в Аіди Ніколайчук не було шансів закохати його в себе: вродлива, але холодна

Ігор Кондратюк розповів, чому в Аіди Ніколайчук насправді не було шансів закохати його в себе. Роман продюсера та виконавиці залишився фантазією фанатів.

Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк здавалося ідеальною парою для більшості шанувальників. І це не дивно, адже продюсер відрізнявся чи малим інтелектом та любов’ю до знань, отой самий час як виконавиця, хоча і була його протилежністю, але продовжувала позиціонувати себе як творча натура поглинута собою. Настільки різні вони виглядали дуже ефектно разом на екрані.

Публіка побачила хімію, якої насправді, як стверджували обидва, не було. Ба більше, дружина Ігоря навіть помітила, що він тримається подалі від співачки, і зробила йому зауваження. Мовляв, подібна поведінка виглядає підозріло.

Ігор Кондратюк розповів, які у нього були стосунки з Аідою Ніколайчук

Ігор Кондратюк зі своєю підопічною Аїдою
Ігор Кондратюк розповів, які у нього були стосунки з Аідою Ніколайчук

Насправді ж приблизно у той період Ігор Кондратюк дав ексклюзивний коментар на рахунок своєї супутниці життя. Зірка тоді зізнався, що насправді високо цінує у жінках самий інтелект, і зовнішність його зовсім не цікавить. Мовляв, його благовірна поєднала у собі усі якості, але перш за все він цінує саме мозок.

Паралельно він давав коментар на рахунок Ніколайчук, і тоді ж заявив, що в них навіть співпраці не склалося саме тому, що для нього вона за темпераментом не підходяща. Нібито, занадто холодно. Кондратюк визнав, що Ніколайчук має чималий талант, потенціал, тощо, але заробляти з нею гроші тандемом не захотів, так як бачив, що вони занадто різні.

На даний момент у співачки все склалося: вона проживає в Сполучених Штатах Америки і готується до весілля. Нещодавно її бойфренд зробив їй пропозицію руки і серця. Син артистки залишився жити в Україні, і це була його позиція. Ніколайчук зізналася, що залишати його не боялася. Мовляв, він доросла людина, яка знає, що робить, і вона йому довіряє. Сини Ігоря Кондратюка також перебувають в Україні, а от єдина дочка на даний момент проходить навчання в Сполучених Штатах.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?