Як виглядає таємна кімната у гламурній квартирі Злати Огнєвіч, куди не ступала нога жодного “Холостяка”

Співачка Злата Огнєвіч показала відео зі своєї гламурної квартири, куди потрапили кадри з її спальні та гардеробної, де артистка зберігає не лише одяг.

Після участі у другому сезоні шоу “Холостячка” у 2021 році популярність співачки Злати Огнєвіч спалахнула з новою силою. Вже на фінальному етапі шоу, коли співачка визначилася з головними фаворитами, деякі побачення проходили вдома в учасників, проте до своєї квартири запрошувати наречених Злата не поспішала. Лише згодом, коли співачка стала активно розвивати свою сторінку в Інстаграм, щоб привернути увагу шанувальників вона почала публікувати ролики, які записувала у своїй власній квартирі.

Як виглядає таємна кімната у гламурній квартирі Злати Огнєвіч
Як виглядає таємна кімната у гламурній квартирі Злати Огнєвіч

Так, напередодні Злата оприлюднила відео, де показувала, як збирається на прогулянку. Весь ролик був записаний у спальні, де можна побачити частину ліжка та невелику вбиральню. У кадрі співачка з’явилася у домашньому одязі. На ній були короткі шорти та майка. Потім Огнєвіич відчиняє розсувні двері шафи і вибирає собі сукню. Крім одягу, серед якого можна побачити упаковані зимові речі, у вбиральні співачки на полицях зберігаються комплекти з постільною білизною, ковдри та подушки.

Нагадаємо, що раніше Злата Огнєвіч записала ролики з рецептами, на яких можна було побачити інтер’єр її невеликої, але дуже стильної кухні.

Нагадаємо, що раніше у відвертому інтерв’ю Олексію Суханову екс “Холостячка” Злата Огнєвіч зізнавалася, що досі так і не зустріла чоловіка, який би гідно оцінив її. Всі з ким вона зустрічалася раніше або були не готові до сімейних відносин, або просто не розібралися у своїх почуттях. Швидше за все, співачка мала на увазі переможця “Холостячки” Андрія Задворного, який кинув її відразу ж після закінчення шоу. Зараз співачка сповнена надій, що в її житті скоро з’явиться чоловік, який прийме її такою, якою вона є.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.