Нова стрижка, нове життя: розлучена з мільярдером учасниця “МастерШеф” Катерина Велика зробила трендовий боб

Колишня дружина мільйонера тепер має зачіску, яка омолоджує та корегує лінії жіночого обличчя. А ще робить вилиці більш виразними та витонченими.

Усім відома учасниця кулінарного шоу “МастерШеф” Катерина Велика не лише розлучилася з українським мільйонером – успішним спеціалістом у галузі IT-технологій та інвестицій Андрієм Великим, а й зробила собі нову зачіску. Таким чином — нове життя і нова стрижка. Для себе Катерина Велика обрала зачіску, яка була дуже модною ще в 90-х роках, але нині набуває популярності в цьому, 2024 році. І навіть стала трендовою! Це стрижка боб.

Про те, що в колишньої дружини відомого мільйонера з’явилася нова зачіска журналісти дізналися з її stories, яке вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Вона зробила світлину прямо за кермом автомобіля і підписала її: “Thank you, you are simply the best hairdresser “, що в перекладі означає: “Дякую, ти просто найкращий перукар”. І відмітила сторінку того перукаря, який зробив їй таку шикарну зачіску боб.

Катерина Велика обрала таку зачіску не просто так. Адже така стрижка здатна омолодити та підкорегувати лінії жіночого обличчя. А ще зробити вилиці на обличчі більш виразними. Це все реально і можливо завдяки тому, що стрижка боб є багатошаровою зачіскою з асиметричним чубчиком. Раніше зачіску боб робили собі переважно знаменитості. Нині така зачіска також популярна серед зірок та моделей світу. Робити таку зачіску почали і відомі люди в Україні. До Катерини Великої це вже була Перша леді нашої країни Олена Зеленська (у неї багатошарова зачіска на середню довжину).

З чоловіком Андрієм Великим відома учасниця шоу “МастерШеф” розлучилася не так давно — цього місяця. У всякому разі про своє розлучення вони заявили цього липня. Також були підготовлені всі необхідні папери для цього не дуже щасливого процесу. Самого ж Андрія Великого вже навіть “впіймали” в автомобілі з іншою жінкою — Ольгою (займається бізнесом у сфері авто). Подробиці про їх стосунки нині невідомі.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.