Кохана Вови Дантеса поділилася великим щастям і розчулила крихітними ніжками у візочку: “+1 в нашій команді”

Нова кохана Володимира Дантеса публікує фото немовля. Даша Кацуріна, яка має двох дітей від Міші Кацуріна, натякає Дантесу, що і їм пора.

Уже всім відома кохана жінка Дантеса Даша Кацуріна показала в своїй stories в соцмережі Instagram немовля. Поки що — не їхню спільну із Володимиром Дантесом дитину. Імовірніше всього, що це малеча якоїсь її коліжанки. Дана світлина дуже сильно розчулила всіх підписників Даші Кацуріної.

Так, блогерка та бізнесвумен Даша Кацуріна опублікувала знімок із салону автомобіля, де в спеціальному кріслі для немовлят лежить дитинка. Фото зроблено так, що обличчя не помітно, видно лише ніжки маленької людини. Манюні явно ще й немає 5-ти місяців. У кріслі дитини також видніється світло-жовта ковдра.

Даша Кацуріна натякає Дантесу на дитину світлинами з малюком
Даша Кацуріна натякає Дантесу на дитину світлинами з малюком

У разі, якщо Даша Кацуріна завагітніє, Дантесу важко не буде. Адже у неї від шлюбу з Мішею Кацуріним є двоє діток: старша донечка та трирічний син. Тому суто Даша має величезний досвід у материнстві і можливо, що хтось з її подруг просив допомоги в цьому не простому питанні. Так Даша Кацуріна і виклала в свою stories фото немовляти з підписом: “+1 в нашій команді”.

Як відомо, у Дантеса і Наді Дорофєєвої дітей у шлюбі не було. Тому український співак та шоумен Володимир Дантес час від часу милується дітьми своєї коханої Даші Кацуріної: Сашею та Іваном, а також їхнім чотирилапим домашнім улюбленцем.

Володимиру Дантесу вже 36 років, здавалося. З моменту його перемоги у проєкті “Фабрика зірок-2” минуло вже 16 років! Багато хто і подумати не може, що Дантесу вже цілих 36 років. У шлюбі з Надією Дорофєєвою вони прожили разом 5 років: з 2015 по 2022 роки. Відтоді Дантес перебуває у стосунках із Дашою Кацуріною. Хто знає, можливо нова кохана Дантеса натякає йому на дитину, а саме – викладаючи в stories фото немовля однієї зі своїх подруг.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.