Вмовляв переїхати до Туреччини і жити інакше: Ані Лорак не змогла приховати, що сталося перед зрадою Мурата

Невірність колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата колись вразила всю країну. Турецький бізнесмен визнав помилку, але не розповідав, як прийшов до цього.

З моменту розлучення Ані Лорак та Мурата пройшло вже 6 років. А фактично розставання пари відбулося взагалі 8 років тому. Розставання було скандальним: бізнесмен попався на зраді, і до того ж публічно. В інформаційному просторі одразу ж з’явилися кадри, на яких було помітно, як чоловік проводить час з іншими жінками.

Кароліна довго не коментувала дану ситуацію, а пізніше визнала, що дуже важко сприйняла розлучення, хоча насправді, за її словами, чоловік зраджував їй навіть під час вагітності.

Ані Лорак не змогла приховати, що сталося перед зрадою Мурата

Як виглядає донька Ані Лорак від турецького бізнесмена Мурата
Ані Лорак не змогла приховати, що сталося перед зрадою Мурата

Цікаво, що ще до даної ситуації мережу заполонили чутки про негаразди в родині. Зокрема, поговорювали, що Мурата дуже хочу повернутися на батьківщину і перевезти туди сім’ю. Мовляв, хотів бачити Кароліну традиційною дружиною.

Мовляв, Мурат поставив перед співачкою ультиматум: або вона присвячує своє життя сім’ї та переїжджає до Туреччини, або…

“Це все нісенітниця, яка незрозуміло звідки береться і не має нічого спільного з правдою”

Саме так відреагувала команда артистки, але до обговорення долучилися і близькі Ані Лорак.

“У Мурата тільки нещодавно розширився бізнес за рахунок розважального комплексу під Києвом, а що на нього чекає в Туреччині, де він був адміністратором у готелі свого названого батька? Так що навряд чи він сам захоче таких змін”

За зятя навіть вступився його свекор Мирослав Куєк, який заявив, що вони над даними плітками лише сміються.

“Щоразу після чергової сенсації мені дзвонить Кароліна, і ми разом сміємося. Так було і з її “другою вагітністю”, і з “еміграцією”. Вони з Мурат люблять відпочивати в Туреччині, і це все”

Примітно, що навіть після розлучення Мурат дійсно не переїхав до Туреччини, і знайшов собі іншу дружину українку. Дарма, що цей шлюб протривав усього декілька місяців.

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.