У молодого учасника “Голосу країни” діагностували онкологію: “В мене рак – лімфома Ходжкіна, друга стадія”

У молодого учасника "Голосу країни" Віктора Нікіфірова діагностували рак. Молода людина розповів, що з ним відбувається зараз та які перспективи.

З українського шоу-бізнесу знову не дійшла сумна новина. Вокаліст Віктор Нікіфоров зізнався, що лікується від онкології, і на даний момент проходить хіміотерапію.

У чоловіка лімфома. Тривалий час він мовчав про свій стан, але все ж таки наважився розкритися публіці та зізнатися про проблему, через яку він проходить.

Учасник шоу “Голос країни-11” Віктор Нікіфоров захворів на онкологію

Хто став ведучими нового Голосу країни
Учасник шоу Голос країни-11 Віктор Нікіфоров захворів на онкологію

Примітно, що Віктора Нікіфорова публіка знає завдяки участі аж у двох сезонах проєкту. Хлопець одразу ж запам’ятався своїм талантом та харизмою. І хоча не зміг побудувати блискучої кар’єри, продовжує займатися музикою та підкорювати публіку.

Учасник шоу Голос країни-11 Віктор Нікіфоров захворів на онкологію

Для зізнання про свою онкологію музикант також додав свіжу фотографію. Не дивлячись на погане здоров’я, зараз він виглядає добре.

“Це я, можна сказати, передбачаю події. В мене рак – лімфома Ходжкіна 2 ст. І я зараз знаходжуся на хіміотерапії. Я не збираюсь робити ніяких зборів (принаймні, поки що) ми справляємося своїми силами. Лікують мене в Інституті раку, почуваю себе добре”, – запевнив Віктор.

В усьому іншому чоловік поки що не щедрий на деталі, і варто відмітити, що заговорив про свою хворобу лише тому, що усвідомив — його стан буде помітний, і непорозумінь уникнути не вдасться.

Нагадуємо, що цього року про завершення ремісії повідомила також декілька телеведучих. Минулого року життя через онкологію пішла Ніна Митрофанівна Матвієнко, а позаминулого цей світ полишила Руслана Писанка. Остання постійно говорила про необхідність щорічного обстеження і брала участь у благодійних ініціативах, які запрошували людей на безкоштовні аналізи. Сама Руслана також їх здавала, але про рак дізналася лише після того, як втратила свідомість та впала зі сцени.

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.