38-річний Монатік стане батьком втретє: вагітна дружина Ірина вже на останніх місяцях — животик-“кавунчик”

Дехто вже встиг подумати, що Монатік оформляє "перепустку" для легального виїзду за кордон. Але насправді артист просто повідомив про третю вагітність своєї дружити.

Сьогодні Монатік є одним з найяскравіших представників українського шоубізнесу. За його творчістю та особистим життям слідкують мільйони. Останнім часом артист найбільше уваги приділяв благодійним ініціативам, але зараз вийшов в інфополе з іншою важливою новиною — його дружина Ірина вагітна! Для пари це вже буде третя дитина після синів Платона та Данила. Артист не розповів про стать, але якщо Дмитро втретє стане батьком хлопчика, то він зможе зібрати власний бойз-бенд. Або створити свій танцювальний балет.

Про новину подружжя повідомило у стилі паперових видань газети The New York Times. Але власну The RhythmLove News. Всього кількох хвилин було достатньо, щоб зібрати сотні коментарів з привітаннями та тисячі лайків! Одними з перших під дописом відзначилися Володимир Дантес та Надя Дорофєєва, які наче синхронізувалися по часу. До слова, від нових стосунків Вови та Наді багато хто також очікує поповнення.

Дмитро Монатік зі своєю дружиною Іриною розповів, що втретє стане батьком
Дмитро Монатік зі своєю дружиною Іриною розповів, що втретє стане батьком

Але поки Дантес та Дорофєєва про такі плани якщо й говорять, то у віддаленій перспективі, Монатік вже давно планував третю вагітність. Ще минулого року артист розповідав, що хоче щонайменше ще раз стати батьком. Дмитро неодноразово говорив, що його сини Платон та Данило дарують йому шалену мотивацію. Але стать нової дитини для нього не є важливою, бо він просто хоче, щоб їхнє кохання з Іриною втілилося у ще одну дитину.

А для “злих язиків”, які вважають, що все це задля виїзду за кордон, нагадаємо, що Монатік ще до 24 лютого вже був за кордоном. Але він повернувся з родиною та активно допомагає нашим захисникам, підтримує волонтерські ініціативи та робить все можливе для України.

Дмитро Монатік розповів про свою благодійну та волонтерську діяльність
Дмитро Монатік розповів про свою благодійну та волонтерську діяльність

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.