Учасниця “Танців з зірками” Ілона Гвоздьова повідомила про величезне горе у своїй сімʼї: “Разом на небесах”

Відома українська танцівниця Ілона Гвоздьова повідомила недобру новину. Родина зірка проживає період, коли необхідно попрощатися та відпустити.

Популярна українська танцівниця Ілона Гвоздьова наче відчувала, що необхідно зробити сімейну фотосесію, аби схопити момент та залишити його назавжди в пам’яті. Зірка влаштувала її і отримала натомість згадку про рідних на віки.

І саме кадр з цієї фотосесії вона нещодавно використала, аби повідомити про смерть рідної людини.

Ілона Гвоздьова повідомила про втрату у своїй сімʼї

Ілона Гвоздьова вперше прокоментувала чутки про розлучення з чоловіком
Ілона Гвоздьова повідомила про втрату у своїй сімʼї

Так, Ілона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що з життя пішов член її родини. Так, зірка втратила дідуся її чоловіка, якого не стало через пять місяців після смерті дружини, бабусі коханого Гвоздьової.

Власне, двоє людей на кадрі вже не з нами. Хореограф потішила себе думкою, що пара возз’єдналася на небесах, а також побажала покійним спокою.

У коментарях користувачі долучилися до побажань та співчуттів. І хоча життя було прожите недарма, було довгим та насиченим, все ж таки його кінець викликав багато сумних емоцій і думки про те, що на кожного чекає свій фініш.

Нагадуємо, декілька місяців тому в мережі з’являлися чутки про те, що Ілона знаходиться на межі розлучення. Артистка даних пліток не підтверджувала, а здебільшого ігнорувала їх.

Втім, сама танцівниця якось розповідала, що в них неодноразово були кризи з чоловіком, і вона навіть збирала свої валізи і говорила йому про розлучення. Але за думкою зірки, це абсолютно нормальна практика. Мовляв, їй потрібно трохи драми, і вона влаштовує її регулярно раз на рік.

Кризи та сварки насправді ніяк не вплинули на якість її стосунків з коханим чоловіком, а інколи навіть навпаки роблять їх більш якіснішими та ніжнішими. Зараз пара разом, виховує дітей, і на жаль, прощається з близькими членами сім’ї, які назавжди поселилися у серці.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.