Козловський, KOLA, Суханов та рідня: з самого ранку співачку Наталю Могилевську привітали з 49-річчям!

З тортом і під ковдрою вже 49-річна відома співачка Наталя Могилевська розпочала сьогоднішній день і зустріла свій День Народження. Видання "Сенсація" приєднується до всіх привітань!

Українська акторка, телеведуча, співачка та продюсерка Наталя Могилевська сьогодні, 2 серпня, святкує свій День Народження. Зірці виповнилося 49 років! Цей надзвичайно важливий день вона розпочала разом із своєю родиною: двома доньками та чоловіком. Ще вчора ввечері вони “закрили” співачку в хаті, в одній із кімнат, і заборонили їй звідти виходити. Причина — у дворі та в інших кімнатах будинку вони готували їй сюрприз на свято. Про все це сама Наталя Могилевська розповіла в своїй stories в соцмережі Instagram.

“Закрили мене у кімнаті, сказали до ранку не виходити. Так цікаво, що вони там роблять…аааа”, – розповіла зіркова Наталя Могилевська.

Співачка не зовсім була слухняною і з вікна кімнати, де її “закрили”, виглядала у вікно і піддивлялася, що там відбувається на їхньому подвір’ї. Їй було дуже цікаво, що саме роблять її близькі. І їй вдалося “підгледіти”, як одна з донечок тримала в руках величезну кількість кульок сірого кольору. Пізніше, Наталі Могилевській нічого не лишалося, як просто лягти спати. Але ще було досить світло. Тому вона одягла дуже смішну маску для сну у вигляді єдинорога, зробила світлину і написала: “Друзі, на вулиці ще світло. Намагаюся заснути”. А ще вона запитала у своїх підписників, хто знає якісь робочі методи, щоб можна було швидко заснути.

Співачка Наталя Могилевська розповіла, як діти і чоловік закрили її в будинку
Співачка Наталя Могилевська розповіла, як діти і чоловік закрили її в будинку

Наступного дня зірка прокинулася в своєму ліжку вже з тортом із запаленими свічками, який їй подарували рідні. Вона зробила дуже гарну світлину — була вкрита ковдрою з-під якої виглядають лише руки і торт із свічками. Своїм рідним вона сказала: “Дякую і Люблю”. У коментарях, найпершим Наталю Могилевську привітав співак Віталій Козловський. Він написав їй: “Моя дорога та рідна! Невгамовного натхнення тобі на багато-багато років!”.

До привітань Козловського, додалися слова вітання від ведучого програми “Говорить Україна” Олексія Суханова, співачки KOLA. Приєднуються до всіх найкращих побажань і видання “Сенсація”. Бажаємо зірці тільки всього самого найкращого, здійснення всіх мрій та втілення в життя всіх задуманих планів!

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 5 випуск від 21.09.2024: хто з учасників покинув шоу – “Треба завжди залишатися людьми”

Судді вже визначилися зі своїм рішенням та розповіли, хто покинув МастерШеф-14 у 5 випуску шоу. Кому не вдалося затриматися в програмі на цей раз?

Весілля Андрія Данилка не буде пишним: артист розповів, яке незвичайне свято чекає на його наречену

Андрія Данилка не можна назвати романтиком, а тому не дивно, що весілля зірки не буде пишним. Співак розповів, яке свято чекає на його наречену.

Три сестри – однакова доля: Ауріка Ротару розповіла про нещастя, яке не дає спокою її родині та Софії Ротару

Сестра Софії Ротару Ауріка вразила своїм зізнанням про те, яка доля склалася у неї та всієї сім'ї. Родички прожили абсолютно ідентичні речі.

Кохання всього життя – не Ольга Мартиновська: що відомо про кохану 45-річного Володимира Ярославського?

Коханням усього життя Володимира Ярославського виявилася зовсім не Ольга Мартиновська. Колеги цього більше не приховують. Кому ж віддав своє серце суддя кулінарного шоу?

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв зізнався, що виїхав за кордон та назвав причину: “Мало хто розуміє”

Зірка "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв зізнався, що виїхав за кордон та назвав причину свого рішення. Що спонукало ведучого раптово покинути батьківщину та поїхати?

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?